Cine deține Casoo Casino?

Casoo este un cazinou online internațional care se bucură de tot mai multă popularitate. Jucătorii de pe această platformă au acces la un număr mare de jocuri de cazino, precum și la bonusuri speciale, care le pot oferi bani în plus pentru a pariuri, rotiri gratuite și alte câștiguri extra. Acest scurt articol este despre proprietarul Casoo.

Informații despre proprietarul Casoo

Casoo este operat în comun de SGS International Ltd., 3 Strada Chytron , apartament / birou 301, 1075, Nicosia, Cipru, înregistrare №. HE395812, SG International LP, cu adresa înregistrată la 14 Queen Street, Edinburgh, Regatul Unit, EH2 1JE, înregistrare № SL023302 și SG International NV, care este înregistrată la Heelsumstraat 51 E-Commerce Park, Curacao, cu numărul de înregistrare 137028 și cu licența de joc nr. 8048 / Jazz2015-035.

După cum vei vedea când vei accesa platforma și vei încerca să îți deschizi un cont, operatorul de jocuri de noroc acceptă utilizatori din multe colțuri ale lumii. Bineînțeles, nu este recomandat să te înregistrezi pe site-uri care operează fără licență în țara ta de reședință, așa că, dacă o faci, o faci pe propria răspundere. Însă nu au existat recenzii negative legate de probleme de legalitate și nu credem că cazinoul electronic intenționează să înșele pe cineva.

Am nevoie de un link alternativ pentru a accesa Casoo?

Presupunem că, dacă vor apărea anumite restricții în țara ta, atunci jucătorii vor putea folosi un link alternativ pentru a accesa site-ul. Dacă, dintr-un motiv sau altul, furnizorul tău de internet a blocat site-ul, atunci îl poți accesa folosind un server proxy sau un software VPN gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *