Cine deține Casa Pariurilor?

Casa Pariurilor este una dintre cele mai răspândite agenții de pariuri din țara noastră, având sucursale deschise în toate orașele importante. Totuși, cum a ajuns aceasta să fie atât de prezentă pe piața din țara noastră? Și, mai important, cine deține acest brand? Citește acest articol pentru a afla.

În anul 2016, Casa Pariurilor obține licența online de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, alături de alte agenții cunoscute precum Superbet, Betfair și eFortuna. În mod direct, licența pentru Casa Pariurilor este deținută de HATTRICK – PSK d.o.o. și are valabilitate până în 2026.

Începând cu anul 2017, Casa Pariurilor aparține grupului Fortuna Entertainment, unul dintre cei mai prolifici operatori de jocuri de noroc din Europa Centrală și de Est. Acest grup își desfășoară activitățile în țări precum Polonia, România, Cehia și Slovacia. Pe lângă Casa Pariurilor, Fortuna Entertainment deține și agenția eFortuna și, de asemenea, sucursalele stradale Fortuna.

La intrarea în mediul online, Casa Pariurilor a arătat că este un lider pe plan regional. Aceasta a avut de la început o variantă a site-ului foarte stabilă, spre deosebire de alte agenții precum Stanleybet sau Superbet. Toți acești operatori au făcut pasul către online, din offline, în aproximativ aceeași perioadă.

Observăm, deci, că această agenție este una de top atât în țara noastră, cât și în țările vecine. Casa Pariurilor este, în concluzie, o agenție de pariuri online și offline ce își are rădăcinile în Croația. Totuși, acest brand a fost cumpărat în anul 2017 de către Fortuna Entertainment, grup care mai deține pe piața românească și eFortuna. Odată cu această achiziție, Casa Pariurilor a devenit din ce în ce mai populară, reușind să sponsorizeze atât Liga 1, cât și echipa națională de fotbal a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *