Cine deține Bet365?

E un fapt cunoscut că Bet365 este una dintre cele mai mari companii britanice de pariuri la nivel mondial. Site-ul de pariuri a fost lansat în mod oficial în 2000. Peter Coates și fiica lui, Denise Coats, se află în spatele brandului. În cele ce urmează, poți citi mai multe despre proprietarii companiei.

Istoria Bet365

Peter Coates, născut în Marea Britanie pe data de 13 ianuarie 1938, a vrut să fie fotbalist, dar nu a reușit. La numai 14 ani, a început să lucreze într-un restaurant pentru a-și ajuta părinții. Mai târziu, a devenit unul dintre cei mai buni manageri ai unui lanț faimos de restaurante. Cariera lui s-a dezvoltat bine, iar Coates și-a deschis o companie de catering care a furnizat pentru echipe de fotbal din Anglia. Datorită iubirii sale pure și nealterate față de sport, a reușit să deschidă și mai multe spații în care să se poată paria. Acum, deține echipa engleză Stoke City.

Denise Coates este actionar major al platformei britanice de pariuri online de Bet365

Coates este recunoscut ca fondator al brandului Bet365, însă, în realitate, Denise Coates a fost cea care a adus cea mai mare contribuție la existența acestei platforme. Ea a făcut un împrumut bancar uriaș, pe care l-a investit în crearea platformei online de pariuri sportive și jocuri de cazino pe care o cunoaștem astăzi sub numele de Bet365. A început acest lucru în anul 2000. În numai 5 ani, a acumulat câștiguri atât de mari, încât tatăl ei și-a vândut casele de pariuri „analog” și a investit totul în pariuri online. Acum, Bet365 este platforma preferată a milioane de oameni de pretutindeni din lume.

Bet365 a cucerit aproape 200 de țări și a atras peste 20 de milioane de pariori. Cotele mari, diferitele opțiuni de pariere și suportul excelent se numără printre motivele cărora se datorează popularitatea acestei platforme.

Bet365 ca sponsor

Sponsorizarea fotbalului este obiectivul numărul 1 al Bet365. Compania investește de mulți ani în clubul Stoke City.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *