Chat live pe Parimatch

Parimatch este un popular operator de cazinou și casă de pariuri sportive cu sediul în India, care oferă toate tipurile de jocuri, evenimente sportive majore, poker, jocuri cu dealeri live și alte opțiuni de pariere. Se spune că aplicația lor este de înaltă calitate, ducând „pariurile mobile la următorul nivel”. Arată ca un site desktop și este compatibilă cu toate dispozitivele Android, atâta timp cât acestea au cel puțin versiunea de Android 4.0.3.

Parimatch oferă streaming live cu acces la meciuri și lupte spectaculoase din întreaga lume, transmise în timp real. Sunt incluse evenimente din lumea UFC, tenis, fotbal, cricket și multe altele. Statisticile sunt, de asemenea, disponibile în timp real. Poți selecta această opțiune dacă meciul pe care l-ai ales nu este transmis prin live stream.

Parimatch pune la dispoziție și o opțiune de retragere anticipată a banilor. Platforma este una dintre puținele case de pariuri cu astfel de facilități. Nu trebuie să mai aștepți ca un eveniment să se încheie, poți să îți retragi pariul înainte ca el să ajungă la sfârșit. Dacă nu pare să îți surâdă norocul, o astfel de opțiune e în favoarea ta.

'; } else { echo '
'; } ?>

Parimatch este o aplicație cu peste 100 de jocuri de societate. În plus, are evenimente pentru toate gusturile.

Chat-ul live este disponibil pe pagina de asistență. Pentru a-l accesa, trebuie să te autentifici. Alternativ, poți suna la +38 093 396 84 94 (Whatsapp). Serviciul clienți Parimatch este disponibil și prin e-mail, la adresa support@parimatch.in. Operatorul va face tot posibilul pentru a răspunde cât mai repede. Agenții serviciului clienți vorbesc engleză și hindi.

Trustpilot spune că Parimatch este foarte fiabil și sigur. „Mai mult ca sigur nu este un site cu escrocherii”, oferind multe tipuri diferite de jocuri și sporturi. Oarecum surprinzător, majoritatea comentariilor de pe Trustpilot (62%) sunt foarte negative, evaluând platforma în mod negativ. Iată o recenzie tipică, de acum 5 zile:

„Să nu credeți recenziile pozitive din ultima vreme. Sunt lăsate de Parimatch, care se folosește de nume false. Site-ul e o adunătură de escroci care îți fură banii închizându-ți contul ca să nu te plătească. Autoritățile îl investighează deja. Cel mai bine e să alegi alt site de pariuri, pentru că ăsta e de-a dreptul dezgustător.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri