Cehia și Danemarca, cu șanse ideale pentru un loc în semifinale

În etapele finale ale Campionatului European, Cehia și Danemarca dispută șansa de a merge în turul următor, iar norocoasa câștigătoare va fi stabilită pe 3 iulie, după ora 19:00. Meciul dintre cele două echipe va avea loc pe Stadionul Olimpic din Baku.

Etapa sferturilor de finală

Sferturile de finală din acest flux propun dueluri neașteptate. Așa este și cel dintre Cehia și Danemarca, echipe care în runda precedentă au reușit să elimine Olanda și Țara Galilor. Astfel, în faza eliminatorie, Cehia s-a impus surprinzător cu 0:2 în fața Olandei, în timp ce în cealaltă partidă, disputată de Țara Galilor și Danemarca, danezii au creat un adevărat spectacol pentru fanii lor, învingându-și adversarii cu 0:4. Ambele echipe au avut, deci, victorii serioase, iar cea care va câștiga în partida care urmează va avea ocazia de a se lupta în semifinale cu învingătoarea dintre Ucraina și Anglia.

În ce formă se află echipele

Forma celor două echipe nu este prea convingătoare, dar suficientă pentru a le da un impuls spre semifinalele Campionatului European. În ultimele 5 partide disputate, gazda simbolică Cehia a înregistrat 3 victorii (cu Albania – 3:1, Scoția – 0:2 și Olanda – 0:2), un egal cu Croația (1:1) și o înfrângere cu Anglia (0:1).

„Dinamita roșie” dă dovadă de un caracter excepțional, cu atât mai mult după incidentul cu Christian Eriksen, care a șocat întreaga lume. Danezii fac un turneu foarte bun, având până acum 2 înfrângeri și 2 victorii, dar acest lucru este suficient pentru ca echipa să își permită să viseze la un loc în semifinale. În cea de-a 16-a ediție a CE, roș-albaștrii au obținut victorii în fața Țării Galilor (0:4) și a Rusiei (1:4), iar înainte de asta au suferit înfrângeri în fața Belgiei (1:2), respectiv a Finlandei (0:1).

Cotele caselor de pariuri

Așteptările pentru meciul care urmează sunt mixte, dar casele de pariuri cred în principiu că echipa daneză este favorită. Cota pentru victoria Cehiei este de @3.80, egalul e cotat cu @3.20, iar victoria Danemarcei gravitează între @2.10 și @2.30.

În ceea ce privește golurile, ne așteptăm la un meci mai „sec”, cu puține înscrieri. Pariul pentru sub 2,5 goluri are o cotă de @1.60, în timp ce acela pentru peste 2,5 se ridică la @2.40.

Pronostic

Pronosticul la care ne înhămăm pentru întâlnirea dintre Cehia și Danemarca vizează o victorie a oaspeților simbolici din Danemarca. Anticipăm că victoria va veni în timpul regulamentar de joc, deci vă sugerăm să profitați de cota de @2.10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *