Ce sunt rotirile moarte?

S-ar putea să te fi întâlnit deja cu termenul de „rotire moartă” sau să îl fi auzit în discuții cu alți pariori. O rotire moartă este una care nu îți aduce niciun câștig. Ea e opusul rotirii câștigătoare, în car orice fel de câștig este posibil.

Noțiunea este legată în mod direct de frecvența reușitelor, calculată pe baza raportului dintre rotirile câștigătoare și rotirile moarte. O frecvență de 50 la sută înseamnă că jumătate din rotirile aparatului vor fi moarte și nu îți vor aduce niciun câștig. Cu cât frecvența este mai mică, cu atât mai mare este și numărul de rotiri moarte.

Unele jocuri au mai multe rotiri moarte decât altele. Jocurile mai volatile vor avea mult mai multe rotiri moarte, dar cele câștigătoare vor aduce un câștig mai mare, pentru că sunt mai puțin frecvente. 

Jocurile extrem de volatile au un număr foarte mare de rotirii moarte pentru a compensa câștigurile potențial uriașe din scenariile de succes. Alte jocuri au o frecvență mare a reușitelor și mai puține rotiri moarte, dar rotirile câștigătoare nu aduc profituri la fel de bune ca în cazul aparatelor volatile, deoarece apar mai des. 

Unii jucători de sloturi tolerează mai puține rotiri moarte decât alții. Totul depinde de preferințele tale. În final, învârtirile moarte sunt necesare pentru a asigura avantajul operatorului și pentru a echilibra rotirile câștigătoare. Nu le poți evita. Ele fac parte integrantă din orice aparat de păcănele obișnuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *