Ce înseamnă retrigger la păcănele?

Majoritatea păcănelelor video cu cinci role le oferă jucătorilor oportunitatea de a activa rotirile gratuite. Pentru acestea nu este nevoie de un pariu, de aici și denumirea de „rotiri gratuite”. Atunci când anumite simboluri specifice, de obicei trei simboluri Scatter identice, se aliniază conform regulilor jocului, jucătorul câștigă un premiu. În mod clar, acesta este un mod interesant de a face bani, iar retriggerul (redeclanșarea) adaugă un bonus în plus. 

Cum funcționează?

Atunci când declanșezi o rundă de rotiri gratuite în cadrul unei alte runde de rotiri gratuite, procesul se numește „retriggering” (redeclanșare). De obicei, el se produce prin alinierea unor simboluri speciale identice, care au și declanșat prima rundă de rotiri gratuite. Prin redeclanșare, ai ocazia de a juca încă o rundă de rotiri gratuite, care îți poate dubla câștigurile fără a crește și pariul pus în joc.

'; } else { echo '
'; } ?>

Pentru a activa rotirile gratuite și redeclanșările, trebuie să nimerești trei sau mai multe simboluri Scatter.

Poate continua retriggeringul la nesfârșit?

Teoretic, redeclanșarea poate avea loc de mai multe ori. Totuși, majoritatea producătorilor de păcănele fixează o anumită limită în ceea ce privește numărul de rotiri gratuite pe care le poți declanșa într-o singură rundă. De obicei, maximul se situează între 5 și 10, dar e posibil să reușești să redeclanșezi și de mai multe ori. Șansele ca acest lucru să se întâmple sunt însă destul de mici.

Bonusuri

Rotirile gratuite pot face parte dintr-un bonus câștigat într-un mod stabilit de dezvoltatorul jocului. În unele cazuri, nu poți redeclanșa bonusuri în timpul rotirilor gratuite. Asta înseamnă că nu poți câștiga și mai multe rotiri pe durata rundei bonus

Șanse mai mari de câștig

În concluzie, retriggeringul (redeclanșarea) este o modalitate distractivă și simplă de a câștiga bani fără a paria nimic. Merită să cauți jocuri care îți oferă această opțiune. Și e ușor să afli dacă ea este disponibilă. Tot ce trebuie să faci este să consulți în prealabil tabelul de plăți. Dacă el nu include nicio referire la retriggering, probabil că jocul nu cuprinde acest avantaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri