Ce înseamnă pariu fără egal (Draw No Bet)?

Dacă ești începător în domeniul pariurilor sau nu ești foarte familiarizat cu detaliile, pariul fără egal ți se poate părea complicat, poate chiar lipsit de sens. În realitate,e destul de simplu de înțeles. O mulțime de pariori nu vor să își asume riscuri. Acest tip de pariu îți permite să pariezi pe echipa gazdă sau echipa în deplasare pe o piață cu trei variante, a treia variantă fiind remiza. Dacă se produce remiza, însă, pariorul primește toți banii înapoi. 

Nu te aștepta la cote atractive când plasezi astfel de pariuri. Din cauza riscului mai mic, cotele vor fi cel mai probabil reduse. De obicei, acesta este motivul pentru care pariurile pe scoruri sau pe câștigător au cote mai bune decât șansa dublă sau pariul fără egal. 

Pariul fără egal nu este disponibil peste tot

Nu toate casele de pariuri au opțiunea de pariu fără egal, în principal pentru că tenisul, baschetul și alte sporturi populare nu se pot termina la egalitate. Acestea au reguli unice, cum ar fi tie-break în tenis sau extra timp. Prin urmare, pariul fără egal rămâne rezervat fotbalului și altor câteva sporturi. 

Unele case de pariuri sportive pot oferi acest tip de pariu pentru tot meciul, dar și pentru prima sau a doua repriză.

În afară de fotbal, cricketul este și el un sport popular care se poate încheia cu remiză. Mai există fotbalul american, șahul, boxul, hocheiul pe gheață, cursele de cai și alte sporturi de curse. Pentru ca o anumită cursă să nu se prelungească prea mult, unele dintre aceste sporturi au reguli specifice. Mai mult, acestea se asigură și că meciul nu se termină la egalitate.

Dacă apare egalitatea într-un sport precum sumo, vei vedea că meciurile sunt de obicei anulate sau reprogramate sau se adaugă mai multe pauze.

Exemple de pariuri fără egal 

În această secțiune, îți dăm exemple de astfel de pariuri. Să spunem că vrei să pariezi pe un meci între Southampton și Tottenham Hotspur. Mai jos îți prezentăm cotele pentru fiecare dintre cele două rezultate ale meciului ipotetic: 

Tottenham Hotspur – 7/10 (1.70)

Southampton – 21/20 (2.05)

Dacă ai paria pe câștigător, cotele ar arăta așa:

Tottenham Hotspur – 29/20 (2.45)

Southampton – 21/10 (3.10)

Primele sunt mai mici doarece este eliminat rezultatul egal. 

Dacă pariezi 20 de lire pe o victorie a celor de la Spurs pe piața de pariuri fără egal, iar prognosticul tău este corect, primești 41 de lire. Dacă meciul se termină la egalitate, îți primești înapoi pariul de 20 de lire. Dacă Southampton câștigă, pierzi toată sumă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *