Ce înseamnă „Cash Out” la pariurile sportive?

Multe platforme de pariuri oferă opțiunea de Cash Out, pe care alte site-uri o prezintă drept „închiderea pariului” sau „vânzare”. Cash Out înseamnă să anulezi un pariu înainte ca evenimentul sportiv să se încheie. E o opțiune care îți permite să reduci riscul de a pierde toate fondurile sau să obții mai mulți bani decât ai pariat. Pentru a afla mai multe despre Cash Out, îți recomandăm să parcurgi articolul nostru până la sfârșit.

De ce ar trebui să folosesc opțiunea Cash Out?

Dacă selecțiile sau pariurile tale multiple nu aduc câștigurile scontate, poți apăsa pe butonul „Cash out” de pe platforma de pariuri aleasă, în așa fel încât să te ferești de pierderea tuturor fondurilor. Dacă echipa ta câștigă, dar nu ești sigur care va fi rezultatul final al meciului, poți închide pariul în momentul în care ai siguranța unui profit mic. Acestea sunt două dintre modalitățile în care poți folosi funcția Cash Out.


Iată un exemplu concret. Real Madrid joacă cu Barcelona, iar tu ai pariat că Real va câștiga. Dacă Barcelona preia conducerea în primele 20-30 de minute, există șanse reale să pierzi pariul. Dacă apeși pe „Închide pariul” sau „Cash out”, operatorul îți returnează o parte din suma pariată. Cu alte cuvinte, nu vei pierde toate fondurile.


Un alt exemplu pe care ți-l putem da e legat de cum joacă echipa ta. Dacă folosești funcția de cash out într-o astfel de situație, vei obține o sumă mai mare decât cea pe care ai pariat-o. Așadar, vei face profit.

Cash out complet la un joc de fotbal

Ce operatori oferă funcția Cash Out?

Aproape toți operatorii online oferă funcția de cash out, dar noi îți vom prezenta o listă scurtă a celor la care te poți înregistra și paria. Butonul de „Cash out” de pe site-urile lor sunt denumite „Închide pariul” sau „Vinde”. Iată lista operatorilor care permit anularea anticipată a pariului:


Melbet
Bet365
1xBet
22Bet
… și mulți alții!

Nu uita că funcția de cash out nu este disponibilă doar dacă pariezi pe fotbal, ci și în cazul pariurilor plasate pe alte sporturi. Dacă nu vezi butonul pe site, asta înseamnă că opțiunea nu este disponibilă. Ea se oferă, de obicei, în cazul derby-urilor importante, al meciurilor contestate sau al jocurilor live.

Cash out partial la un joc de fotbal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *