Ce înseamnă BTTS în pariurile de la fotbal?

BTTS, care înseamnă „Both Teams to Score” (ambele echipe marchează), este folosit în special la fotbal. Deși pare simplă la prima vedere, piața BTTS vine cu câteva detalii complexe, oferind o experiență unică de pariere. Numele ei spune întocmai ce presupune. Fie pariezi că ambele echipe vor înscrie, fie că doar una dintre ele va înscrie (sau niciuna). În primul caz, câștigi indiferent ce echipă iese triumfătoare. De asemenea, câștigi dacă ambele marchează și fac egal. 

Dacă niciuna dintre echipe nu înscrie sau doar una înscrie și pariul tău a fost „nu”, câștigi. Numărul de goluri marcate nu contează.

Dacă pariezi cu înțelepciune, opțiunile sunt nelimitate și poți câștiga o mulțime de bani. Aceasta este o piață simplă, directă, care presupune prezicerea golurilor sau a lipsei lor.

'; } else { echo '
'; } ?>

Dacă alegi această piață, pariul tău este valabil pe toată durata meciului, inclusiv în ultimul minut. Dacă se înscriu goluri rapid, pariul se poate dovedi câștigător în câteva minute. Deși toate casele de pariuri oferă pariuri BTTS, acestea sunt disponibile aproape exclusiv pentru fotbal.  

Pentru a adăuga valoare acestui tip de pariu, îl poți combina cu pariuri de pe alte piețe, cum ar fi rezultatul meciului sau Over/Under Correct Score. BTTS este unic prin faptul că merge dincolo de simpla alegere a unui câștigător sau a unui învins. În schimb, introduce o abordare complet diferită a pariurilor. De exemplu, cu Over/Under poți câștiga dacă doar o singură echipă înscrie. Cu BTTS, lucrurile stau diferit.

Statisticile sunt salvarea ta

Un alt avantaj al pariurilor BTTS este volumul mare de statistici disponibile care te pot sprijini în luarea unei decizii. Acestea includ golurile marcate, formațiile, forma actuală a echipelor, istoricul confruntărilor directe și multe altele. Asigură-te că faci suficiente cercetări înainte de a plasa un pariu BTTS. 

Pariurile BTTS pot fi de mai multe feluri, cum ar fi BTTS în ambele reprize, BTTS și victorie și BTTS și Over/Under. Cea mai simplă versiune, care e și cea originală, presupune să prezici dacă ambele echipe vor înscrie sau nu, dând clic pe „Da” sau „Nu”. Atunci când se plasează un singur pariu de acest tip, cotele variază cel mai puțin.

BTTS în ambele reprize

În unele cazuri, cotele oferite la pariurile BTTS nu sunt foarte atractive, iar pariorii caută opțiuni mai avantajoase. De obicei, cotele sunt bune atunci când selectezi „Da” și prezici că ambele echipe vor înscrie în prima și a doua repriză. Câștigul rezultat selectând „Nu” după o primă repriză cu scoruri mari poate fi și el splendid. 

BTTS și victorie

În acest caz prezici rezultatul final, precum și dacă ambele echipe vor înscrie sau nu. Ai șase opțiuni: Da și remiză; Nu și victorie acasă; Da și victorie acasă; Da și victorie în deplasare; Nu și victorie în deplasare; Nu și remiză. Cotele sunt destul de atractive, dar rezultatele sunt, evident, mai greu de prezis.

BTTS și over/under

Această combinație presupune ca pariorul să prezică numărul de goluri marcate și dacă ambele echipe vor înscrie. 

Golurile din prelungiri nu se iau în considerare

Pariurile BTTS se aplică doar pentru cele 90 de minute oficiale de joc plus timpul de odihnă. Golurile marcate în prelungiri nu vor conta în favoarea ta, așa că ai grijă când pariezi în competiții eliminatorii precum FA Cup, UEFA Champions League sau Carabao Cup.

Suspans până la final

Pariurile BTTS reprezintă una dintre cele mai bune modalități de a fi creativ. Aceste pariuri îți oferă garanția că nimic nu e imposibil până când arbitrul nu fluieră finalul, spre deosebire de pariurile mai convenționale de tip outright și scor corect. Să presupunem că o echipă o conduce pe cealaltă cu 4-0 la pauză. În acest caz, un pariu direct este aproape hotărât. Un pariu BTTS, pe de altă parte, îți va menține adrenalina la cote înalte până la final, deoarece a doua echipă ar putea marca. Alternativ, poți câștiga foarte repede dacă ambele echipe marchează de la început.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri