Ce înseamnă 1X2 la pariuri?

Deși poate părea complicat, pariurile 1X2 înseamnă pur și simplu un pariu pe rezultatul unui meci. Mai precis, pariorul prezice dacă echipa gazdă va câștiga, dacă echipa din deplasare va câștiga sau dacă rezultatul final va fi egal.

Atunci ce înseamnă 1, x și 2? Practic, cotele de pariuri vor fi pe trei coloane – „acasă”, „egal” și „deplasare”. X corespunde egalului, 1 – victoriei acasă, 2 – victoriei în deplasare. 

Ce înseamnă un pariu câștigător?

'; } else { echo '
'; } ?>

Câștigi dacă mizezi pe echipa gazdă (1) și gazdele câștigă. Dacă pariezi pe echipa oaspete și aceasta pierde sau este egalitate, pierzi și tu. Dacă pariezi pe x și scorul final nu este egal, de asemenea pierzi. 

Așadar, iată care sunt cotele. Fiecare rezultat final al unui meci vine cu un preț. Tu ce ai de câștigat? Randamentele potențiale se calculează prin înmulțirea cotelor cu miza.

Un exemplu de pariu 1X2

Echipa gazdă (adică 1) este cotată la 4,75. Echipa din deplasare este la 1,67. Egalul este cotat la 4,20. Dacă pariezi 20 de lire sterline pe echipa din deplasare, câștigul este de 20 lire sterline x 1,67 = 33,40 lire sterline. Pierzi cele 20 de lire dacă echipa gazdă câștigă sau dacă meciul se termină la egalitate.

1x2 la pariuri

1X2 este cea mai populară piață

După cum probabil ai ghicit, pariurile 1X2 sunt cea mai populară piață la fotbal. De ce? În primul rând, pentru că este destul de simplu de înțeles. De asemenea, este o metodă tradițională de a plasa un pariu și reprezintă o piață atractivă pentru pariorii profesioniști, deoarece este ușor de analizat „valoarea” diferitelor cote și dacă acestea merită riscul sau nu. 

Să analizăm un alt exemplu pentru a înțelege lucrurile mai bine. Să spunem că o echipă a jucat șapte meciuri pe teren propriu și a câștigat cinci, a făcut egal în unul și a pierdut unul. Cealaltă echipă a jucat șapte meciuri în deplasare cu o singură victorie, trei egaluri și trei înfrângeri.

O altă referință rapidă este cum s-au descurcat cele două echipe jucând una împotriva celeilalte. Pentru această analiză, trebuie să mergi cu cel puțin câțiva ani în urmă. Dacă una dintre echipe a pierdut un meci recent, te poți aștepta să fie dornică de victorie pentru a reveni în clasament. De asemenea, este important să analizezi și schimbările în componența echipelor.

Combinarea mai multor pariuri 1X2

Nu trebuie neapărat să plasezi 1X2 drept pariuri unice. Poți combina mai multe astfel de pariuri pentru a forma acumulatori, triple sau duble. În acest fel, randamentul potențial crește. 

Piața 1X2 este populară la fotbal, dar nu numai. O mulțime de case de pariuri sportive oferă această alternativă pentru orice sport de echipă care poate avea ca rezultat un scor egal, o victorie acasă sau o victorie în deplasare. Pariorii care folosesc 1X2 joacă și în sporturi precum hocheiul, cricketul și rugby-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri