Ce este sistemul de pariere Fibonacci?

Sistemul de pariere Fibonacci este una dintre numeroasele strategii de pariuri disponibile astăzi. În articolul de față îți vom explica în detaliu despre ce e vorba. Conceptul este, cu siguranță, controversat. Există jucători care obțin profituri mari datorită acestei strategii, dar nici riscurile sale nu sunt tocmai de neglijat.

Conceptul de bază al acestui sistem de pariere este simplu – pariezi pe remiză. Dacă pierzi, pariezi din nou pe remiză și crești suma pariată orientându-te după numerele din șirul lui Fibonacci. Este important să joci pe o cotă de peste 2,62 (mai exact, 2,618); din fericire pentru cei care doresc să pună în aplicare strategia Fibonacci, destul de multe meciuri oferă aceste cote sau cote chiar mai mari pentru remiză. Cu cât cotele sunt mai mari, cu atât e mai bine pentru jucători.

Șirul lui Fibonacci și ordinea pariurilor

'; } else { echo '
'; } ?>

Dacă pierzi primul pariu, pur și simplu pariezi pe egalitate și la următorul, ajustând suma în funcție de numerele din șirul lui Fibonacci. Acesta este o secvență de numere în care suma primelor două îl generează pe al treilea. De exemplu, primele numere din șirul lui Fibonacci arată așa: 1-1-2-3-3-5-8-13-21-34-55-89-144-233-377-…și așa mai departe.

Folosind această schemă, dacă începi să pariezi cu 1 euro, să spunem că prima extragere cu o cotă mai mare de 2,62 îți aduce o înfrângere. Data viitoare, pariezi tot 1 euro, apoi 2 euro, 3, 5, 8, 13 și așa mai departe. Matematic vorbind, e de înțeles că orice profit pe care îl obții va compensa pierderile anterioare, garantând un câștig. 

Un exemplu de coincidență nefericită

Să presupunem că pierzi de zeci de ori la rând, dar câștigi a unsprezecea oară. În acest caz, ai pariat deja 143 de euro. Presupunând că pariul reușit a avut o cotă de @ 2,80, câștigurile tale sunt de 403,20 euro, cu un pariu total de 287 de euro, ceea ce face ca suma net câștigată să fie de 116 euro. 

Dezavantaje

Dezavantajul acestei strategii este evident. Dacă ratezi nu zece pariuri consecutive, ci douăzeci, atunci vei fi pierdut aproximativ 17.000 de euro. O asemenea sumă este prea mare pentur oricine și nu merită riscul.

Concluzie

Atunci când pariezi folosind șirul lui Fibonacci, te bazezi pe un câștig în timp util. Dacă acesta nu vine sau nu reușești să profiți de el, va veni într-un moment în care nu îți vei mai permite să pariezi și vei pierde mulți bani. Bineînțeles, această strategie a funcționat impecabil până acum, iar o analiză a echipelor care ajung deseori la egalitate te poate ajuta să determini meciurile potrivite pe care să pariezi în acest fel. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri