Ce este pariul pe linia de gol?

Pariul pe linia de gol se concentrează pe câte puncte sunt marcate sau câte goluri se înscriu într-un meci. Linia din acest context nu echivalează cu cea reală. În pariuri, conceptul de „linie” se referă la împărțirea în două selecții opuse. Ea se plasează între „Da” și „Nu”.

Dacă vorbești despre un pariu „peste o linie de gol”, asta înseamnă că se vor marca cel puțin două goluri. Această piață de pariuri nu este prea populară, deoarece randamentul său este destul de mic. Pentru șanse substanțiale de câștig, nimic sub „mai mult de cinci” sau „mai puțin de cinci” nu este satisfăcător.

Dar ce se întâmplă dacă se înscriu exact cinci goluri, ca în cazul unui meci încheiat cu scorul de 4:1? Tocmai acesta este motivul pentru care pariurile pe linia de gol vizează mai mult sau mai puțin de 2,5 sau 3,5 goluri. Întotdeauna vor fi mai puține sau mai multe decât acest total, deoarece nu poate exista o jumătate de gol.

'; } else { echo '
'; } ?>

Exemplele de pariuri cu „mai mult” sau „mai puțin” de 3,5 sunt rare, deoarece, conform statisticilor, în majoritatea meciurilor se înscriu maximum trei goluri. Asta nu înseamnă însă că nu poți plasa un astfel de pariu. Doar că cel mai bine este să iei legătura cu casa de pariuri și să ceri o evaluare a cotelor specifice înainte de a pune bani în joc.

Cel mai bun moment pentru a plasa un pariu pe linia de gol

Merită să pui un astfel de pariu atunci când scorul trece de 2-0 sau 2-1. Deci dacă una dintre echipe este cunoscută pentru atacuri în forță și tinde să marcheze de cel puțin două ori într-un meci. Dacă norocul este de partea ta, vei avea de câștigat. Nu există însă nicio garanție în acest sens. Toți știm cel puțin un meci în care o echipă a condus cu 2:0 și a ținut atacurile la distanță. Dar e de ajuns un contraatac, un ricoșeu sau un portar care iese prost la corner pentru ca un pariu pe scorul de 3-1 să fie distrus de un al patrulea gol al învingătorului.

Există și cazul în care o echipă conduce cu 3-0 și vizează o diferență de goluri și mai mare. Vrei ca ei să câștige, deoarece tu ai prezis un scor de 4-0. S-ar putea însă ca cealaltă echipă să marcheze, pentru că celei susținute de tine îi scade concentrarea.

Fotbalul este plin de goluri întârziate și neașteptate. Dar nu trebuie să îți faci prea multe griji în legătură cu acestea dacă pui pariuri sub/peste linia de gol.

Plasarea unui pariu pe linia de gol

Nu toate casele de pariuri oferă pariuri de acest fel. Dacă anticipezi că se vor înscrie multe goluri într-un meci, caută una care oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri pe linia de gol. Cu cât se înscriu mai multe goluri, cu atât mai mari vor fi și cotele. Dacă ești sigur că vei asista la un adevărat festival de puncte înscrise, trebuie să și pariezi pe un total mare.

În schimb, dacă nu anticipezi multe goluri, optează pentru peste/sub maximum 2,5. Acceptă și un pariu de peste/sub 1,5 dacă găsești această piață, mai ales știind că 1-0 este cel mai frecvent scor la fotbal.

Pentru a evita o greșeală, folosiți streamingul live și oportunitățile de încasare anticipată pentru pariurile online. Dacă ai pariat pe un scor mic și s-a ajuns la 1-0, urmărește cu atenție meciul. Încasează dacă partida se deschide brusc, deoarece e clar că una dintre echipe vizează golul. Iar un gol întârziat îți va strica ploile.

Plasarea unui pariu pe linia de gol

Pariuri speculative

Cei interesați de pariurile speculative trebuie să se documenteze cu privire la ligile obscure. În Europa, prima ligă din Rusia are cele mai mici rate de înscriere. Aproape jumătate din totalul de meciuri se încheie cu două sau mai puține goluri. La capătul opus al spectrului se află Austria și Turcia, unde aproximativ 40% din meciurile de divizia întâi au o medie de minimum patru goluri pe partidă. Acestea merită urmărite cu atenție, de la un rezultat de 4-0 până la o remiză palpitană cu 2-2.

Handicap asiatic

O formă interesantă de pariuri pe linia de gol este Handicapul asiatic. El îți permite să acoperi două rezultate cu un singur pariu. Primești un singur preț pentru a-ți calcula câștigurile potențiale, dar pariul tău este împărțit pentru ambele selecții. Dacă ai vrea să faci același lucru printr-un pariu tradițional pe linia de gol, ar trebui să plasezi două pariuri separate la două prețuri diferite. Piața Handicapului asiatic este cunoscută și sub denumirea de piață de „goluri alternative”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri