Ce este frecvența de reușită la păcănele?

Frecvența de reușită, exprimată de obicei sub formă de procent, se referă la posibilitatea de a câștiga atunci când joci la aparate. De exemplu, un slot cu un total de 1.000.000 de rotiri, dintre care o cincime sunt câștigătoare, are o frecvență de reușită de 20%. 

Jucătorii nu pot vedea această statistică, așa cum pot vedea rata de returnare sau alte valori. Cu toate acestea, frecvența de reușită este adesea evidentă, spre deosebire de alte aspecte care sunt mai greu de deslușit. 

Frecvență mare vs. frecvență scăzută

'; } else { echo '
'; } ?>

Unele jocuri au o mulțime de simboluri stivuite și multiplicatori, ceea ce poate duce la niște alinieri și câștiguri nebunești. În aceste cazuri, șansa de a câștiga este mai mică, pentru a contrabalansa profiturile. Cu alte cuvinte, frecvența de reușită a acestui tip de jocuri este scăzută.

Prin comparație, jocurile mai tradiționale aduc câștiguri și bonusuri mai mici, dar o frecvență de reușită mai mare. 

Deși nu poți vedea în avans frecvența reală de reușită, îți poți face o idee despre unde se situează ea în timpul jocului. Astfel poți decide dacă vrei să joci mai departe sau să cauți altceva. 

Frecvențele de reușită trebuie obținute pe o perioadă lungă de timp, la fel ca rata de recuperare. Pe termen scurt, variația unui RNG (generator de numere aleatorii) îți poate aduce un jackpot uriaș sau un dezastru total. 

Frecvența de reușită și rata de plată

Nu există nicio legătură între frecvența de reușită și rata de plată. Sloturile sunt create cu frecvența de reușită în minte. Rata de plată și rolele corespunzătoare sunt proiectate în consecință. E imposibil să găsești un joc cu o frecvență de reușită mare și rată de plată tot mare sau unul cu frecvență de reușită mică și rată de plată tot mică. Un slot care plătește mai puțin va plăti și mai des. Unii producători de sloturi au încorporat o frecvență ușor mai scăzută care să nu se simtă pentru jucător, cel puțin la începător. După un timp, unii jucători pot ajunge să simtă diferența. În cele mai multe cazuri, e o combinație între cele două.

Frecvența de reușită și volatilitatea jocului 

Jocurile foarte volatile reduc frecvența de reușită pentru a permite câștiguri mai mari. Acestea vin cu un număr mai mare de rotiri moarte – rotiri prin care nu obții niciun câștig. Și câștigurile medii sunt însă mai frecvente. Frecvența de reușită îți poate spune multe în ceea ce privește volatilitatea aparatului. Sloturile care plătesc des, dar cu sume mici, sunt probabil mai puțin volatile și au o frecvență de reușită mai mare. Dacă plătesc mai mulți bani, dar mai rar, probabil că sunt mai volatile și au o frecvență de reușită mai mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri