Aruncând o privire peste cele mai căutate agenții de pariuri din țara noastră, este imposibil să nu dai de Casa Pariurilor. Numele este un element definitoriu, deoarece acesta explică exact motivul pentru care ți-ai face cont la această agenție – ca să pariezi.

Cum se face înregistrarea la Casa Pariurilor?

Intrând pe Casa Pariurilor, primul lucru pe care-l observi este faptul că interfața este mai puțin încărcată față de alte site-uri. Acesta este un plus pentru pariorii care preferă calitatea în defavoarea cantității. De asemenea, site-ul este mai prietenos cu jucătorii noi, deoarece este mai simplu iar aceștia pot găsi mai repede opțiunile de care au nevoie.

'; } else { echo '
'; } ?>

Pentru a crea cont nou la Casa Pariurilor trebuie mai întâi să accesați butonul de Conectare din colțul din dreapta sus. După selectarea acestei opțiuni, trebuie să apăsați butonul de Înregistrare. După aceasta, se va deschide un formular unde trebuie introduse anumite date. Formularul se poate completa în câteva minute.

Se recomandă trecerea datelor exact ca pe buletin, deoarece agenția trebuie să știe exact cine sunteți pentru ca dumneavoastră să puteți efectua retrageri. Astfel se asigură un mediu securizat atât pentru dumneavoastră și pentru datele personale, cât și pentru agenția de pariuri.

Bonusuri Casa Pariurilor pentru jucătorii români

Timp de foarte mult timp, Casa Pariurilor nu a avut o politică de bonus prin care să ajute jucătorii vechi și noi. Asta s-a schimbat de curând. Din 2020, jucătorii noi beneficiază de un bonus de bun venit de 100% în limita a 200 de lei. Spre deosebire de alte agenții din țara noastră, Casa Pariurilor dispune de cel mai prietenos sistem de rulaj al bonusurilor. Astfel, bonusul necesită o singură rulare pentru a putea fi retras în contul dumneavoastră bancar. În plus, regulile de rulaj nu menționează o cotă minimă pe care acești bani pot fi pariați. Ceea ce înseamnă că poți paria pe o cotă foarte mică, cu șanse foarte mari de câștig, toți banii primiți din bonus. După ce meciul se termină, poți retrage liniștit întregul bonus, plus profitul de pe urma cotei.

Înregistrare Casa Pariurilor

Oferta de pariuri Casa Pariurilor

Dacă ești un parior de ocazie, atunci oferta de pariuri ți se va părea destul de generoasă. Pentru pariorii mai bătrâni, care vânează cote pe sporturi despre care unii nici au auzit, aplicația are un mic minus. Casa Pariurilor oferă aproximativ 20 de sporturi. Bineînțeles, cele mai populare din țara noastră, precum fotbalul, baschetul, voleiul sau handbalul sunt regăsite printre aceste 20 de sporturi. În schimb, sporturile mai puțin populare lipsesc din oferta de pariuri.

Lista scurtă de sporturi este compensată de gama largă de pariuri disponibile pe meciurile de fotbal. Având în vedere faptul că majoritatea românilor pariază pe fotbal, Casa Pariurilor este o agenție care poate satisface nevoile de pariere ale majorității oamenilor.

Metode de plată. Depuneri. Retrageri

Precum majoritatea agențiilor de pariuri din România, Casa Pariurilor oferă multe  metode de plată, accesibile oricui. Printre acestea regăsim:

 • transfer bancar
 • Skrill
 • card de credit
 • card de debit
 • Paysafecard

În plus, poți depune bani din cele aproximativ 740 de agenții deschise peste tot prin țara noastră. Este nevoie doar de numele tău de utilizator și de cel puțin 10 lei pentru a face un depozit dintr-o agenție stradală. Da, 10 lei! Nu trebuie să ai o groază de bani pentru a paria pe echipele tale favorite.

De asemenea, retragerile se pot efectua la fel, din agențiile Casa Pariurilor din toată țara. Ceea ce înseamnă că nu trebuie să aștepți câteva zile pentru a-ți intra banii în cont. Dacă prin preajmă ai un punct Casa Pariurilor, poți face o retragere foarte ușor, cu buletinul.

Care este diferența dintre Casa Pariurilor, Fortuna și Betano?

Ei bine, toate aceste case de pariuri dispun atât de oferte pentru pariuri sportive, cât și jocuri. Diferența este în general la tipurile de pariuri, la sporturile disponibile și la cote. După cum am specificat mai sus, Casa Pariurilor are o ofertă destul de sărăcăcioasă în ceea ce privește sporturile disponibile. În timp ce Casa Pariurilor își concentrează atenția în special pe fotbal, celelalte agenții încearcă să diversifice cât mai mult disponibilitatea sporturilor mai puțin cunoscute.

Vorbind de cote, ce am observat este faptul că la Casa Pariurilor se găsesc oferte foarte bune pentru solist. Astfel, dacă de obicei pariezi pe victoria echipei favorite, Casa Pariurilor are unele dintre cele mai bune cote pentru pariurile de tipul 1×2.

Casa Pariurilor pariuri

Aplicația mobilă Casa Pariurilor

În zilele noastre, accesibilitatea ofertelor direct de pe telefonul mobil este un factor crucial atunci când alegem o agenție de pariuri. De aceea trebuie să aruncăm o privire peste aplicațiile pentru mobil.

În primul rând trebuie să vedem dacă agenția are sau nu o aplicație. Casa Pariurilor are, bineînțeles, iar aceasta este disponibilă atât pe iPhone, cât și pe telefoanele cu Android.

Printre funcțiile pe care le-am descoperit în aplicație mi s-au părut mai interesante următoarele:

 • scanarea codului QR de pe un bilet și obținerea de informații despre meciurile ce se regăsesc pe acesta;
 • hartă live cu agențiile stradale din apropiere;
 • crearea unui bilet offline.

La fel ca în cazul aplicațiilor eFortuna, Casa Pariurilor a decis să scoată două aplicații, una pentru jocuri și una pentru pariuri sportive. Beneficiul principal îl reprezintă faptul că separate acestea sunt mult mai fluente și mai eficiente.

Concluzii – Casa Pariurilor Review

Casa Pariurilor este, per total, o agenție care se axează în principiu pe sporturile populare din țara noastră, precum fotbalul și handbalul. Aplicația mobilă este foarte bună, funcționează excelent și dispune de un aspect simplu și modern. La fel și site-ul.

Bonusul de bun venit este unul extraordinar, datorită faptului că nu trebuie rulat decât o singură dată. Astfel, unii jucători pot face fonduri pentru a juca în continuare sau chiar pentru a le retrage imediat.

În opinia mea, Casa Pariurilor reprezintă una dintre cele mai bune agenții din România, iar popularitatea acesteia nu poate decât să-mi susțină afirmațiile.

Întrebări frecvente (FAQ)

 1. Casa Pariurilor are serviciu de live streaming?

Da, și este singura agenție din România care dispune de acest serviciu fără a fi necesare depuneri. Nu vei găsi, însă, prea multe meciuri live.

 1. Centrul de servicii cu clienții este de încredere?

Casa Pariurilor are unul dintre cele mai rapide servicii cu clienții. Operatorii îți răspund la orice întrebare.

 1. Bonusul de bun venit trebuie rulat?

Da, dar trebui o singură dată.

 1. Deschiderea unui cont este gratuită?

Nu trebuie să plătești nimic pentru a deschide un cont. Totuși, pentru a beneficia de bonusuri va trebui să faci un depozit inițial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înregistrare Casa Pariurilor Recenzii Păreri
6.5/10
© Copyright 2024 Fortuna Pariuri