Care este diferența dintre tipster și punter?

Mulți oameni ar confunda termenii tipster și punter. De fapt, ceea ce au în comun este că acești termeni se referă atât la persoanele care se ocupă de pariuri sportive, cât și de jocuri de noroc. Vom explica în felul nostru care sunt principalele diferențe între tipster și punter, astfel încât să nu le amestecați. Astfel, veți fi mai conștienți de terminologia jocurilor de noroc.

Ce înseamnă tipster?

Tipster este o persoană care vă sfătuiește cum să pariați pe sport și mai ales pe fotbal. Pe baza experienței lor în pariuri și case de pariuri, aceștia vă vor oferi trucuri eficiente care vă permit să câștigați bani. Desigur, sfaturile tipsterilor sunt în mare parte plătite. Puteți găsi destul de multe site-uri web cu predicții, sfaturi, trucuri și ghiduri pe Internet scrise de tipsteri experimentați.

Există tipsteri experimentați, ale căror orientări cu privire la pariuri sunt cu adevărat utile. Există, de asemenea, tipsters care oferă sfaturi gratuite pe diferite bloguri, forumuri, pagini de Facebook etc., dar popularitatea lor este, de regulă, foarte mică. De aceea, înainte de a cere asistență unui tipster, verificați mai întâi înregistrările acestora.

Tipsterii cu succes au o istorie de câștiguri impresionante de la pariuri în punctele de pariuri și pe platformele de pariuri online. Ei vă vor învăța cum să căutați rapoarte bune, cum să ghiciți ce echipă urmează să câștige și care sunt diferitele modalități de pariere pentru a vă aduce mai mulți bani. Cel mai probabil, acest lucru vă va costa mult, dar gândiți-vă la asta … în cazul în care veți câștiga, investiția va merita.

Ce este Punter?

Cuvântul punter este introdus în limba engleză în secolul al XVIII-lea. Provine din termenul francez ponter care înseamnă „a juca împotriva bancherului într-un joc de cărți”. În prezent, punter este un sinonim la „persoană care pariază” sau „jucător”. Este mai mult o persoană care pariază asupra rezultatului final al diverselor evenimente sportive, cum ar fi curse de cai, curse de câini etc.

Punter este un cuvânt folosit în Marea Britanie și Australia. S-ar putea să vi se pară interesant faptul că punting înseamnă a juca la jocuri de noroc în ambele țări, dar în Anglia înseamnă și „excursie cu barca”. Spre deosebire de tipsters, punterii nu dau sfaturi cu privire la pariurile sportive. Au pariat folosind experiența acumulată. De exemplu, un jucător poate paria în numele tău, nu ți-ar oferi nicio îndrumare cu privire la pariul în sine. Acest lucru îi face destul de diferiți în comparație cu tipsterul.

Diferența dintre termenii de pariere tipster și punter

În general, atât tipsterii, cât și punterii sunt oameni care pariază pe sport. Dar primii își vând cunoștințele și abilitățile de câștigat din jocuri de noroc, iar punterii sunt pur și simplu consumatori și jucători dedicați. Termenii nu trebuie confundați, deoarece (după cum puteți vedea) există o diferență destul de mare între ei. Și dacă cineva susține că este punter și vă cere să plătiți pentru sfaturile lor, puteți sări peste ofertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *