Care este depunerea minimă pe SlotV?

Dacă vrei să pariezi pe jocuri de cazino de pe platforma online SlotV, trebuie să te înregistrezi și să îți încarci contul. Operatorul îți pune la dispoziție diferite metode de depunere, însoțite de cerințe minime privind sumele încărcate. În acest scurt articol îți prezentăm opțiunile de depunere pentru SlotV, dar și sumele minime impuse pentru fiecare opțiune.

Depuneri pe SlotV – opțiuni și sume minime

Mai jos îți prezentăm metodele de depunere disponibile, dar și sumele minime asociate fiecăreia dintre ele. Ține cont de faptul că, dacă încerci să îți încarci contul cu o sumă mai mică decât cea indicată, depunerea va eșua și nu vei putea juca. Iată metodele de plată disponibile pe SlotV și limitele pe care trebuie să le depășești:

VISA și MasterCard – minimum 3,5 euro;
Skrill – minimum 10 euro;
Neteller – minimum 10 euro;
Skrill 1-Tap – minimum 10 euro;
Paysafecard – minimum 10 euro;
ecoPayz – minimum 10 euro;
Perfect Money – minimum 10 euro;
AstroPay – minimum 5 euro;
Webmoney – minimum 3,5 euro;
Bitcoin – minimum 3,5 euro;
Litecoin – minimum 3,5 euro;
Dogecoin – minimum 3,5 euro;
Dash – minimum 3,5 euro;

Pentru moment, există ceva probleme privind depunerile prin card de debit sau de credit, așa că e posibil să fii nevoit să alegi o altă metodă, cum ar fi un portofel electronic, un procesor de plăți sau criptomonede.

Ce e de făcut dacă apar probleme la efectuarea depunerii?

Dacă întâmpini probleme la efectuarea unei depuneri pe SlotV, trebuie să iei legătura cu echipa de suport a site-ului. Poți face acest lucru prin intermediului chat-ului live, deschizând pur și simplu fereastra și trimițându-ți întrebările. Echipa de suport a acestui cazino online este foarte politicoasă și va încerca să te ajute în cel mai bun mod posibil. Firește, există și alte căi de contact în afară de chat, cum ar fi emailul sau apelul telefonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *