Care este depunerea minimă pe Mr Bit?

Dacă vrei să joci pe Mr Bit Casino, trebuie să te înregistrezi pe platforma online și să faci o depunere. Mulți jucători se întreabă care este depunerea minimă necesară pe Mr Bit, dar răspunsul nu este lipsit de echivoc, căci diferitele metode puse la dispoziție pe site vin la pachet cu sume minime diferite. În acest articol, vom prezenta depunerile minime pentru a te ajuta să te familiarizezi cu opțiunile din sistem și să o alegi pe cea mai avantajoasă.

Depuneri pe Mr Bit – opțiuni și sume minime 

Dacă vrei să faci o depunere pe Mr Bit, trebuie să respecți regulile privind depunerile minime. Dacă încerci să îți încarci contul cu mai puțini bani, depunerea va eșua. Mai jos poți vedea care sunt metodele de plată disponibile și sumele minime asociate fiecăreia dintre acestea.

Visa sau MasterCard – minimum 3,5 euro;
Skrill – minimum 10 euro;
Webmoney – minimum 3,5 euro;
Neteller – minimum 10 euro;
AstroPay – minimum 5 euro;
ecoPayz – minimum 10 euro;
Paysafecard – minimum 10 euro;
Perfect Money – minimum 10 euro;
Trustly – minimum 10 euro;
Bitcoin – minimum 10 euro;
Litecoin – minimum 10 euro;
Dogecoin – minimum 10 euro;
DASH – minimum 10 euro;

Pentru moment, plățile efectuate cu cardul de debit sau de credit sunt limitate, căci cazinoul are anumite probleme privind acest sistem. Dacă nu reușești să faci o depunere prin intermediul cardului bancar, poți folosi o altă metodă dintre cele prezentate mai sus. Printre opțiuni se numără diferite portofele electronice și sisteme de plată, precum și criptomonede.

Ce e de făcut dacă depunerea mea pe Mr Bit nu funcționează?

Dacă întâmpini probleme la efectuarea unei depuneri, nu ezita să iei legătura cu echipa de suport, care te va ajuta să îți încarci contul furnizându-ți informații despre fiecare metodă de plată, dar și despre sumele minime necesare. Echipa este disponibilă 24/7 prin intermediul chat-ului live, dar poate fi contactată și pe mail sau prin apel telefonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *