Care este depunerea minimă pe Betvictor?

Depunerea minimă pe BetVictor este de doar 5 lire sterline dacă folosești Skrill sau card de debit pentru efectuarea tranzacției. Acest site de pariuri este grozav când vine vorba de navigare și accesibilitate, dar pe aplicație depunerile cu cardul de debit nu sunt disponibile. Cele mai multe dintre metodele de depunere sunt gratuite. Acest scurt articol îți va prezenta platforma BetVictor, dar și toate detaliile importante despre depuneri și limite minime în funcție de metoda de plată aleasă.

Poți să îți alimentez contul și să plasezi pariuri folosind cardul de debit (Visa și Maestro), Neteller, Skrill, PayPal, Paysafecard, Entropay sau viramentul bancar. Aceste metode vin la pachet cu procesarea instantanee a tranzacțiilor, deci contul îți este alimentat imediat. Singura excepție este transferul bancar, care necesită între două și zece zile lucrătoare. BetVictor permite diverse opțiuni de carduri de debit, printre care Delta, Electron, Solo și Switch.

Potrivit site-ului, Paysafecard și Entropay sunt considerate metode de transfer bancar, nu portofele electronice, ca Neteller și Skrill.

Pentru metode precum Neteller, PayPal, Paysafecard și Entropay, depunerea minimă este de 10 lire sterline. Brandul le permite utilizatorilor să își finanțeze contul prin transfer bancar internațional.

Dacă optezi pentru transferul bancar ca metodă de plată, depunerea minimă este de 25 de lire sterline. Sumele maxime variază și ele în funcție de metodă. Pentru cardurile de debit, depunerea maximă este de 20.000 de lire, pentru Skrill, de 25.000 de lire, iar pentru Entropay, de 20.000 de lire. Limitele superioare sunt mult mai mici pentru Paypal (5.500 de lire) și doar 2.000 pentru Paysafecard. Ele cresc la 100.000 de lire dacă folosești transferul bancar.

BetVictor oferă, de asemenea, BACS ca opțiune de plată pentru clienții din Marea Britanie. Operațiunea este standard. Accesează fila „Contul meu” de pe site pentru a ajunge la secțiunea „Depunere”. Pe toate site-urile caselor de pariuri această secțiune se numește Banking (Bancă), Deposits (Depuneri) sau Funding (Fonduri).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *