Care este depunerea minimă pe Betfret?

Această casă de pariuri oferă unele dintre cele mai bune cote din Marea Britanie, precum și o varietate de piețe. Depunerea minimă efectuată prin transfer bancar, card de debit, Skrill, Paypal, Neteller și Paysafecard este de doar 5 lire sterline, ceea ce face ca acest operator de pariuri sportive să fie unul dintre cele mai multifuncționale. Pentru că riscă atât de puțin, mulți oameni se simt în siguranță testându-l.

Casa de pariuri oferă o serie de bonusuri de bun venit. Detaliile depind de locația pariorului. Betfred are sediul în Marea Britanie și încearcă să acceseze piața din SUA. Unele dintre cele mai bune oferte de înscriere sunt disponibile în statele Pennsylvania, Colorado și Iowa: Pariu gratuit de $40 & Până la $500 Meci de pariere. Termenii și condițiile exacte ale acestora variază ușor de la un stat la altul.

În Marea Britanie, Betfret are o ofertă specială pentru clienții noi – dacă pariezi 10 lire sterline, primești 30. Toți cei care se înscriu din Marea Britanie vor primi 30 de lire sterline pentru pariuri gratuite în schimbul unui pariu de 10 lire sterline sau mai mult. în pariuri gratuite în schimbul unui pariu de 10 lire sterline sau mai mult. Bonusul devine disponibil în termen de 10 ore de la decontarea primului tău pariu.

Există, de asemenea, câteva bonusuri și promoții în curs de desfășurare. Cele de bun venit rămân însă cele mai bune. Mai mult, operatorul plănuiește să îmbunătățească aceste oferte în continuare. Probabil că va oferi tot mai multe pe măsură ce se va extinde pe piața nouă, foarte competitivă din SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *