Care este depunerea minimă pe BetBull?

Betbull este un operator de jocuri de noroc din Marea Britanie, care aplică o procedură de verificare foarte strictă și exhaustivă, incluzând informații despre sursele fondurilor pariate. Partea bună este că suma minimă de depunere pe care o prevede este de doar 5 lire sterline sau echivalentul ei în altă monedă. Betbull nu percepe comisioane la depuneri și retrageri. Se poate însă ca banca sau portofelele electronice pe care le folosești tu să perceapă unele taxe. Asta e ceva ce trebuie să verifici în prealabil.

Alte vești bune – depunerea îți apare imediat în contul de joc. Dacă nu, poți lua legătura cu echipa de asistență prin chat live. Angajații sunt prietenoși și gata să te ajute. Retragerile durează ceva mai mult, uneori până la 5 zile, dar de obicei în jur de 2. Dacă statusul tranzacției apare ca „plătit”, asta înseamnă că retragerea a fost procesată de Betbull și se află în curs de procesare la operatorul metodei de plată pe care ai ales-o, fie că este vorba de un portofel electronic sau de o bancă. Orice întârziere din acel moment încolo este responsabilitatea lor.

Pariul minim pe care îl acceptă platforma la pariuri sportive este de 0,10 £ sau echivalentul acestei sume în altă monedă. Pariul maxim diferă în funcție de sport și de eveniment. Pe biletul de pariuri vei găsi și miza maximă posibilă. Și termenii și condițiile includ informații privind câștigurile maximă.

'; } else { echo '
'; } ?>

La fel ca toate platformele de jocuri de noroc din Marea Britanie, nici BetBull nu acceptă carduri de credit. Asta se datorează faptului că, pe 14 aprilie 2020, Comisia de Pariuri a Marii Britanii (UK Gambling Commission) a interzis întreprinderilor de jocuri de noroc efectuarea plăților cu carduri de credit pe teritoriul țării.

BetBull verifică vârsta pariorilor și ia și alte măsuri pentru a preveni frauda și furtul de identitate. După ce se înregistrează, toți utilizatorii BetBull trebuie să treacă printr-un proces de verificare. De obicei, verificările sunt complet automatizate. În unele cazuri, sunt necesare și informații suplimentare. Dacă programul automatizat nu reușește să îți verifice datele, ți se va cere să furnizezi manual copii ale actelor de identitate. Până când procesul de verificare nu este finalizat, nu poți face depuneri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri