Care este depunerea minimă pe Bet365?

Bet365 este una dintre cele mai mari platforme de pariuri din lume. Pe site-ul acestui operator poți paria pe sporturi, jocuri de cazino sau poker. Pentru a plasa un pariu, trebuie să te înregistrezi și să faci o depunere. Contul poate fi încărcat prin mai multe metode, așa că noi îți vom prezenta sumele minime necesare în funcție de metoda pe care o alegi.

Metode de depunere și sume minime

Odată ce faci o depunere pe Bet365, poți începe să pariezi. Prin urmare, trebuie să știi care sunt metodele disponibile de depunere și sumele minime cu care trebuie să încarci contul de pe care vrei să joci. Pentru început, accesează site-ul și opțiunile de depunere disponibile pentru contul tău. Să vedem cum poți efectua o astfel de operațiune:

Depunere prin card bancar – sumă minimă depusă de 10 euro/dolari (sau altă valută);
Depunere prin transfer bancar – sumă minimă depusă de 100;
Depunere prin Neteller – sumă minimă depusă de 25;
Depunere prin Paysafecard – sumă minimă depusă de 10;
Depunere prin Skrill – sumă minimă depusă de 10;
Depunere prin Skrill 1 Tap – sumă minimă depusă de 10;

Dacă întâmpini probleme la efectuarea unei depuneri pe Bet365, poți lua legătura cu echipa de suport. Aceasta te va ajuta cu informații suplimentare.

Concluzie
Înainte de a face o depunere pe Bet365, trebuie să te familiarizezi cu diferitele metode disponibile și sumele minime care trebuie încărcate în contul de joc. Dacă încerci să îți încarci contul cu mai puțini bani, ți se va afișa mesajul „Depunere eșuată”. Așadar, e imperios necesar să obții fondurile necesare pentru o depunere înainte de a te folosi de una dintre metodele prezentate mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *