Care este depunerea minimă pe 22Bet?

Cei mai mulți vizitatori ai site-urilor de jocuri de noroc își doresc metode de plată rapide și de încredere. Cele acceptate de 22bet sunt printre cele mai cunoscute și mai populare metode de tranzacționare la nivel mondial. Acest scurt articol îți prezintă cele mai comune metode de depunere și de retragere acceptate de operator. Reține însă că ele variază în funcție de țara din care joci.

În cele mai multe țări, poți face tranzacții pe 22Bet prin transfer bancar, Visa, MasterCard, Paysafecard, Skrill, Neteller și ecoPayz. Nici Visa, nici MasterCard nu percep taxe în acest sens. Așadar, ele favorizează adesea tranzacții cu sume foarte mari. Portofelele electronice sunt și ele populare, deoarece permit tranzacții aproape instantanee. Pentru toate aceste metode, depunerea minimă este de 10 euro. 22bet nu percepe comisioane pentru transferurile bancare, dar banca ta s-ar putea să o facă.

Dacă folosești Skrill, trebuie să te înregistrezi pe platforma de jocuri de noroc cu același e-mail pe care îl folosești și pentru portofelul electronic. În plus, pentru a efectua o depunere trebuie să ai contul verificat.

'; } else { echo '
'; } ?>

Limita superioară a sumelor acceptate pentru cardurile de debit și de credit depinde de card. Depunerile efectuate cu carduri de credit sau de debit Visa și MasterCard sunt instantanee. Pe de altă parte, retragerile durează până la 48 de ore.

Operatorul nu acceptă PayPal. Există planuri de a-l include în metodele lor de plată în viitor, dar, deocamdată, cunoscutul portofel electronic nu se numără printre metodele acceptate.

Niciuna dintre metodele de retragere disponibile nu implică comisioane sau alte taxe. Dacă optezi pentru transferul bancar, s-ar putea să trebuiască să aștepți o săptămână întreagă până ca fondurile să îți apară în cont. Din acest punct de vedere, portofelele electronice se situează chiar la polul opus, necesitând maximum 24 de ore pentru procesarea tranzacțiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri