Bingo – Ghid și reguli la bingo online

Bingo-ul online nu este foarte diferit de Bingo-ul pe care l-ați văzut în săli. Ideea aici este aceeași, și anume, cumpărarea unui bilet în care numerele marcate de dumneavoastră să apară pe o linie câștigătoare. Rețineți că jocul Bingo are mai multe varietăți pe care le puteți întâlni pe Internet. În ghidul nostru veți afla despre toate acestea, precum și despre regulile jocului, cu ajutorul cărora vă puteți bucura de jocurile de bingo.

Regulile jocului de bingo

Nu există dificultăți ascunse în regulile unui joc celebru. Când jucați online, jocul începe odată ce cumpărați un bilet și urmăriți numerele care vor fi anunțate de software. În funcție de tipul de Bingo, numerele pot varia, iar în versiunea clasică acestea sunt de la 1 la 90, cu toate acestea, există versiuni cu numere de până la 30, 75 sau 80. Când este afișat un număr, este necesar să-l marcați pe biletul pe care l-ați cumpărat. În cazul în care aveți numere într-un singur rând, atunci aceasta este o linie câștigătoare.

În cazul în care aveți toate numerele extrase în linii câștigătoare, atunci acesta este un Bingo și veți câștiga marele jackpot. În unele versiuni de Bingo, liniile câștigătoare nu sunt doar orizontale, ci și verticale sau diagonale. Presupunând că achiziționați mai mult de un bilet de Bingo, veți avea șanse mai mari să ajungeți la premiul dorit.

Dacă jucați Bingo pe Internet, există un tabel care prezintă premiile pentru 1, 2, 3 etc., linii câștigătoare. Acest lucru a fost însușit din Bingo-ul clasic din săli, unde premiile sunt, de asemenea, anunțate într-un tabel special, în unele cazuri acestea sunt notate pe spatele biletului. În general, acestea sunt regulile jocului, care, după cum puteți vedea, nu sunt greu de înțeles.

Opțiuni de pariere la bingo online

Există câteva opțiuni de pariere la Bingo online pe care nu le puteți vedea în sălile de joc. De exemplu, puteți face o prognoză dacă numerele care vor fi extrase vor fi pare sau impare. E-cazinourile permit, de asemenea, o opțiune de extragere rapidă a numerelor, și nu trebuie să așteptați să apară unul după altul. Un alt lucru care este mai ușor pentru jucătorii este abilitatea de a face ajustări, astfel încât numerele să fie marcate automat pe bilet. Acest lucru vă va economisi timp și nu le veți nota singur, deoarece ați greși ceva din întâmplare. Unele bilete online au mai multe linii de câștigătoare față de cele din sala de Bingo, prin urmare, trebuie să vă informații despre joc pentru a afla unde pe bilet apar numerele câștigătoare. În mare, acestea sunt cele mai importante opțiuni ale jocurilor de bingo online.

Ce tipuri de bingo există?

Regulile Bingo sunt aceleași, dar pe internet putem găsi site-uri de pariuri care oferă Bingo cu numere diferite, așa cum am menționat mai sus în ghidul nostru. Aici vă oferim mai multe feluri de bingo cu care va trebui să vă familiarizați înainte de a începe să jucați. Aceste jocuri de bingo sunt oferite atât gratuit, cât și pe bani reali.

1- Bingo cu 30 de bile

Biletul pentru jocul cu 30 de bile are trei rânduri și trei coloane în care sunt afișate 9 numere. Prima coloana conține numere de la unu la zece, a doua coloană conține numere de la unsprezece la douăzeci, iar pe coloana a treia sunt scrise numerele de la douăzeci și unu la treizeci. Valorile mai mici oferă șanse mai mari de câștig.

2- Bingo cu 75 de bile

Biletul Bingo cu 75 de bile este împărțit în cinci rânduri și cinci coloane și are 25 de pătrate în total. În centrul biletului există o mică stea care nu este inclusă în combinațiile câștigătoare. Numerele de aici sunt de la 1 la 75, care sunt extrase unul câte unul sau în modul automat. Trebuie să marcați numerele extrase sau să alegeți marcarea automată. În cazul în care aveți linii câștigătoare, acestea vă vor aduce premii în funcție de tabelul de plăți.

3 – Bingo cu 90 de bile

La Bingo cu 90 de bile, biletul conține trei rânduri, nouă coloane și 27 de pătrate. Trebuie să marcați numerele pe prima, a doua și a treia linie. Trebuie să rețineți că, din cauza celor 90 de bile prezente, șansele de câștig sunt semnificativ mai mici decât cele de la Bingo cu 75 de bile. Cu toate acestea, nimic nu vă împiedică să încercați și această variantă de Bingo, în care premiile propuse sunt mai mari în detrimentul șanselor de a face Bingo.

Câteva sfaturi și strategii pentru jocul de bingo

Dacă pariați online, vi se oferă o oportunitate care face diferența. Puteți alege biletul pe care doriți să îl cumpărați, în funcție de numerele scrise pe acesta. La strategiile de la Bingo, se remarcă faptul că o aranjare simetrică a numerelor ar putea aduce un câștig. Cu alte cuvinte, atunci când numărul de numere mai mici și mai mari, precum și al celor pare și impare, este egal, veți putea obține un premiu în numerar mai ușor. Cu toate acestea, acesta este pur și simplu un sfat pe care puteți să-l rețineți și nu susținem că funcționează cu siguranță. Cea mai bună tactică de pariere Bingo este să vă bazați pe norocul dumneavoastră și să nu cheltuiți mulți bani pe bilete.

Câteva sfaturi și strategii pentru jocul de bingo

Unde putem paria la bingo online?

Există destul de multe site-uri de pariuri care oferă Bingo. Nu le putem acoperi pe toate, dar vom menționa principalele platforme online unde puteți juca și puteți încerca nu numai versiunea demo, ci și să jucați și cu bani reali. Iată o listă a site-urilor web:

SlotV

22bet;

Betwinner;

Melbet;

1xBet;

…. și altele

Pariurile cu bani reali necesită să vă înregistrați pe unele dintre site-urile web menționate mai sus, pe lângă o depunere (încărcarea banilor într-un cont de joc). După ce ați ales jocul dumneavoastră de bingo, trebuie să cumpărați un bilet (bilete) virtual (virtuale) pentru a începe să jucați și să câștigați în timp real.

În concluzie

Bingo se numără printre cele mai populare jocuri de noroc din întreaga lume. În zilele noastre, jocul poate fi găsit și pe Internet fără a fi nevoie să fiți prezenți într-o sală de jocuri. Mai sus am arătat cele mai interesante părți legate de Bingo – am rezumat regulile, am explicat diferitele feluri și am dat, sperăm, sfaturi utile pe care să le aveți în vedere. Acum este momentul ca noi să vă urăm noroc care să vă aducă multe victorii și distracție nesfârșită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *