Betwinner – recenzie, înregistrare și bonus

Betwinner e o platformă internațională de pariuri care capătă din ce în ce mai multă popularitate la nivel mondial. Site-ul oferă posibilitatea de a paria pe sporturi, în cazinouri, dar pune la dispoziție și alte jocuri de noroc. Ce oferă Betwinner și de ce ar trebui să alegi această platformă online? Continuă să citești pentru a afla.

Cum te poți înregistra pe Betwinner

Pentru a te înregistra pe Betwinner, trebuie să folosești link-ul nostru alternativ. Odată ce faci acest lucru și te conectezi pe site, vei găsi butonul de înregistrare care se află în partea dreaptă sus a paginii. Fă click pe acest buton și ți se vor afișa 4 opțiuni pentru deschiderea contului. Le vom prezenta pe toate în cele ce urmează. Tu trebuie să alegi dacă vrei să te înregistrezi cu un singur click, prin telefon, prin email sau cu ajutorul rețelelor de socializare. Noi îți prezentăm mai jos pașii pe care trebuie să îi parcurgi.

Alege metoda dorită de înregistrare;
Completează câmpurile care îți apar pe ecran;
Câmpul pentru bonus este opțional. Dacă ai un astfel de cod bonus, îl poți completa;
Confirmă înregistrarea și vizualizează datele de acces pentru site;
Dacă ai făcut totul corect, acum vei putea să te autentifici;

Dacă ai probleme cu înregistrarea pe Betwinner, poți lua legătura cu echipa de suport. Întreaga echipă de pe platforma de pariuri este politicoasă și îți va oferi informații relevante. Poți folosi atât chat-ul live, cât și alte metode de contact.

Depunere și retragere de pe site-ul Betwinner

Vestea bună este că Betwinner se numără printre platformele de pariuri care pun la dispoziție multe metodă de plată – atât de depunere, cât și de retragere. Tabelul de mai jos îți arată diferitele posiblități. Să le analizăm pe cele disponibile:

Metodă de depunereDepunere minimăProcesareMetodă de retragereRetragere minimăProcesare
      
Maestro1,00 EURImediatVISA1,50 EURPână la 7 zile lucrătoare
VISA1,00 EURImediatMaestro1,50 EURPână la 7 zile lucrătoare
MasterCard1,00 EURImediatMasterCard1,50 EURPână la 7 zile lucrătoare
Skrill1,00 EURImediatSkrill1,50 EURPână la 7 zile lucrătoare
Skrill 1-Tap1,00 EURImediatN/ANu avem informațiiNu avem informații
Epay1,00 EURImediatPerfect Money1,50 EUR15 minute
Perfect Money1,00 EURImediatN/ANu avem informațiiNu avem informații
Neteller1,00 EURImediatNeteller1,50 EUR15 minute
ecoPayz1,00 EURImediatecoPayz1,50 EUR15 minute
Bitecoin1,00 EURImediatBitecoin1,50 EUR15 minute
Litecoin1,00 EURImediatLitecoin1,50 EUR15 minute
Dogecoin1,00 EURImediatDogecoin1,50 EUR15 minute
Ethereum1,00 EURImediatEthereum1,50 EUR15 minute
Monero1,00 EURImediatMonero1,50 EUR15 minute
Bonus de inregistrare

Pe ce sporturi poți paria pe Betwinner?

După ce am analizat mai multe site-uri de pariuri sportive, putem spune că Betwinner este una dintre platformele care pun la dispoziție un număr uriaș de posibilități pentru utilizatori. Sunt prezente aici toate evenimentele și disciplinele sportive importante. În plus, apar și sporturi sau tipuri de pariuri mai puțin tradiționale. Noi îți oferim o listă scurtă cu principalele sporturi pe care poți paria pe Betwinner:

Fotbal;
Darts;
Cricket;
Baseball;
Volei;
Baschet;
Tenis;
Pariuri politice;
Pariuri pe divertisment;
Hochei pe gheață;
Box;
Sporturi de iarnă;
… și multe altele;

Cotele de pariere pe Betwinner sunt bune, așa că nu vei regreta alegerea acestei platforme. În plus, utilizatorii primesc acces la un număr impresionant de piețe, putând paria pe lovituri de la colț, marcatori, handicapuri, scoruri de la pauză și altele.

Ce bonus sportiv oferă Betwinner?

Bonusul sportiv, acordat noilor clienți ai platformei Betwinner, reprezintă 100% din suma depusă. Poți obține până la 100 de euro la prima depunere de pe site. Totuși, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să completezi toate datele din cont după ce te înregistrezi prin intermediul link-ului nostru alternativ. Cealaltă opțiune este aceea de a alege înregistrarea prin email, pentru care trebuie să îți introduci informațiile personale.

Pentru a obține acest bonus sportiv, trebuie să urmezi regula rulării. Trebuie să rulezi bonusul de 5 ori. E vorba de un pariu acumulator. Cotele trebuie să fie de minim 1,4. Doar așa poți retrage câștigurile acumulate cu bonusul.

Cazinoul Betwinner

Există și un cazino grozav pe platforma de pariuri. Acolo vei găsi o varietate de jocuri de cazino. Poți să joci la păcănele, dar și să pariezi pe jocuri cu cărți, ruletă și altele. Nu în ultimul rând, există și un cazino live, care include blackjack, baccarat, poker și ruletă. În acest cazino live există dealeri reali, care fac jocul foarte atractiv. De asemenea, poți accesa bonusul de cazino. Jocurile de cazino sunt dezvoltate de cei mai mari creatori de soft din lumea jocurilor. Iată câteva dintre jocurile pe care le vei găsi pe platforma online:

Baccarat
Blackjack
Sloturi 3D
Bingo
Keno
Poker
Ruletă
Jocuri Jackpot
… și altele!

Betwinner – suport și date de contact

Site-ul oferă suport de calitate. Poți primi ajutor prin intermediul chat-ului live, care e disponibil 24/7. De asemenea, poți trimite un email cu întrebarea ta la adresa info-bg@betwinner.com. Dar există și un număr de telefon la care poți lua legătura cu echipa de suport: +44 203 936-29-96.

Indiferent ce opțiune de contact alegi, vei primi ajutor pentru chestiuni ca înregistrarea, verficarea, depunerea, retragerea, bonusurile și altele. Angajații vorbesc mai multe limbi, deci nu vei avea nicio problemă în a comunica cu ei. Sperăm să găsești informațiile de care ai nevoie.

Rezumat și calificativ

Nu e nicio urmă de îndoială că acesta este unul dintre site-urile cele mai calitative în materie de pariuri sportive și jocuri de cazino. Nouă ne-a plăcut de la bun început și credem că operatorul merită nu mai puțin de 9/10. Te încurajăm să te înregistrezi pe platformă prin intermediul site-ului nostru și să te bucuri de serviciile foarte interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *