Betfair recenzie

Betfair este o casă de pariuri online din Marea Britanie, care le oferă jucătorilor pariuri sportive, o bursă a sporturilor, un cazinou online și alte jocuri de noroc. Compania a fost fondată în anul 2000 și rămâne unul dintre cele mai cunoscute branduri. Fondatorul Betfair se numește Andrew Black. Până acum, operatorul a atras peste 1,5 milioane de jucători din întreaga lume.

Înregistrare pe Betfair

Pentru a te înregistra pe Betfair, trebuie să ai reședința într-una dintre țările în care operatorul este licențiat. Site-ul este disponibil pentru utilizatorii din Marea Britanie, Gibraltar, Malta, Spania, Italia, SUA, România, Danemarca și altele. Din păcate, nu te poți înregistra dacă locuiești în Franța, Grecia, Germania, Portugalia, Belgia sau Slovenia.

Procedura de deschidere a unui cont poate fi parcursă în câțiva pași simpli. Cel mai important este să dai clic pe butonul „Alătură-te”, care se găsește pe prima pagină. Astfel vei fi redirecționat către un formular de înregistrare în care trebuie să completezi următoarele câmpuri:

Sex (masculin sau feminin);
Nume și prenume;
Data nașterii;
Adresa de e-mail;
Parolă;
Țară;
Număr de telefon;
Întrebare de securitate și răspuns;

Odată ce ai completat aceste informații, trebuie să îți activezi contul conform instrucțiunilor primite pe e-mail. Apoi, nu îți mai rămâne decât să te autentifici folosind adresa de e-mail și parola aleasă în formularul de înregistrare.

Betfair inregistrare

Pariuri sportive

Pe acest site poți găsi evenimente sportive de pretutindeni din lume. Poți paria pe cele mai populare, dar și pe cele mai puțin cunoscute sporturi, precum și pe tot felul de campionate și turnee. Lista de sporturi pe care poți plasa pariuri este foarte lungă. O poți consulta în întregime odată ce accesezi site-ul și intri în secțiunea „Sporturi” (Sportsbook), din meniul principal. Iată-le pe cele mai importante:

Fotbal;
Tenis;
Handbal;
Volei;
Baschet;
Golf;
Hochei pe gheață;
… și altele!

Vestea bună este că Betfair este una dintre platformele care oferă cele mai bune cote pentru pariurile sportive. Pe lângă piețele obișnuite, există și posibilitatea de a paria pe scorul la pauză, șansă dublă, handicap, număr exact de goluri și multe altele.

Betfair Pariuri sportive

Bursa de pariuri sportive a Betfair

Mai devreme, am prezentat secțiunea de pariuri sportive oferită de Betfair, dar acestea nu sunt singura modalitate de a face predicții exacte și de a câștiga bani. O altă variantă este să accesezi bursa de pariuri sportive de pe platformă și să pariezi împotriva altor jucători. Iată un exemplu ca să înțelegi mai bine ce presupune această posibilitate.

Când pariezi la bursă, trebuie să alegi un meci și să prezici rezultatul, cu 1, X sau 2. Să presupunem că pariezi pe un meci de fotbal între Real Madrid și Barcelona. Dacă alegi 1, pariezi pe victoria Realului. Odată ce ți-ai făcut alegerea, trebuie să aștepți ca pariul tău să intre în cursă cu cel al unui jucător care a prezis rezultatul opus. Interesant e că utilizatorii pot să își fixeze propriile cote.

Jocuri de cazino

Dacă vrei să îți încerci norocul cu jocuri de cazino, trebuie să știi că operatorul îți pune la dispoziție această posibilitate. Există două secțiuni cu jocuri. În prima secțiune, numită Vegas, găsești păcănele, blackjack, ruletă europeană și poker video. În a doua, numită Live casino, ai ocazia de a juca cu dealeri adevărați, în timp real. Cazinoul online oferă mai multe variante de blackjack, ruletă cu jackpot și baccarat.

Tu decizi pe ce jocuri vrei să pariezi. Și chiar ai de unde alege, după cum vei vedea chiar tu odată ce te înregistrezi pe Betfair și treci în revistă opțiunile. Nu în ultimul rând, e bine să reții că operatorul propune bonusuri grozave, pe care le poți vedea în secțiunea „Promoții”.

Metode de plată

Operatorul pune la dispoziție mai multe metode de depunere și de retragere, pe care le poți alege după ce te înregistrezi. Dacă vrei să îți retragi câștigurile, trebuie să ai un cont verificat. Pentru a fi verificat, trebuie să îi trimiți operatorului o copie a unui document de identitate. Mai jos, îți prezentăm diferite metode de plată disponibile pentru clienți:

Carduri de debit și de credit;
Skrill;
Neteller;
Web Money;
Paysafecard;
… și multe altele!

Nu uita că este posibil să ai parte și de alte metode de plată, în funcție de țara din care provii. În acest caz, e vorba de opțiuni individuale, pe care le poți accesa după ce te înregistrezi și dai clic pe „Depuneri”.

Serviciu clienți

Putem confirma că serviciile de suport clienți oferite de Betfair sunt de înaltă calitate. Poți contacta operatorul la telefon, prin chat live sau pe e-mail. Poți parcurge toate metodele de contact în secțiunea „Ajutor și contact”. Din experiența noastră, interacțiunea cu angajații platformei corespunde celor mai înalte standarde de suport clienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *