Betfair – depunere minimă

Cazinoul Betfair acceptă majoritatea metodelor de depunere disponibile peste tot în lume. Acestea includ carduri de credit (Visa, Visa Electron, MasterCard) și portofele electronice precum PayPal, Neteller și Skrill. Printre monedele acceptate de Betfair se numără EUR, USD, AUD, GBP, DKK, SEK și HKD. În acest articol, enumerăm sumele minime și maxime de depunere și retragere în EUR.

Înainte de a ajunge la asta, menționăm însă că site-ul acceptă și transfer bancar, Ukash și InstaDebit. Pentru clienții din Marea Britanie, suma minimă de depunere este de 5 lire sterline în majoritatea cazurilor, dar pentru unele metode de plată, aceasta poate ajunge până la 10 lire. În ceea ce privește limitele superioare, acestea tind să se situeze între 50 și 5.000 de lire sterline. Există însă și excepții, deoarece cel care stabilește de obicei valoarea maximă este serviciul de asistență pentru clienți, iar el poate fi dispus să ajusteze sumele în funcție de nevoile tale.

Cea mai populară metodă de plată în rândul utilizatorilor Betfair este PayPal. Betfair percepe o sumă minimă de depunere de 7 EUR. Depunerea maximă este de 5.000 EUR, iar retragerea maximă este puțin mai mare, de 7.000 EUR. Transferul de fonduri este instantaneu.

'; } else { echo '
'; } ?>

Dacă optezi pentru Visa, depunerea minimă este de 15 EUR. Limită maximă nu există. În ceea ce privește retragerile, nu poți retrage mai mult de 48.000 EUR odată, dar nu există un minim.

Următoarea opțiune este Visa Electron. Atât retragerile, cât și depunerile au o limită inferioară de 15 EUR. Suma maximă de retragere este aceeași ca cea pentru Visa.

Pentru MasterCard, există o sumă minimă de depunere și de retragere de 15 EUR, dar nu se percepe nicio limită superioară. Neteller are un minim de 15 EUR pentru depuneri și 4 EUR pentru retrageri. Limita maximă este de 50.000 EUR pentru ambele.

Sofort vine cu o sumă minimă de depunere și de retragere de 10 EUR, dar nu are și limită superioară. Dacă alegi transferul bancar, depunerea minimă este de 15 EUR, iar cea maximă, de 25.000 EUR. Pentru retrageri, există o limită minimă de retragere de 30 EUR.

Nu în ultimul rând, PaySafe vine cu o limită inferioară de depunere de 10 EUR și o limită maximă de doar 100 EUR. Nu există o sumă minimă sau maximă de retragere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri