Înregistrare Betano

Cu ani buni în care a activat pe piața pariurilor din România, casa de pariuri Betano este printre favoritele românilor. Ce o face să fie atât de populară?

Cele mai bune bonusuri Betano

Betano s-a afirmat în România prin cerințele prietenoase de rulaj al bonusului. De asemenea, sumele oferite de aceștia sunt foarte consistente.

Bonusul Betano constă în acordarea a 100% din valoarea sumei care a fost depusă, pentru un depozit de minim 25 de lei și maxim de 500 de lei. După înregistrare și după depozit, bonusul se activează în mod automat în cont.

Condițiile de rulaj sunt destul de lejere, dar vom vorbi despre asta mai târziu. Ce trebuie să știi este că acest bonus se poate folosi atât la cazinoul Betano, cât și la plasarea pariurilor pe jocuri sportive (fotbal, hochei, handbal etc.).

Pentru a obține bonusul de la Betano, trebuie mai întâi să creezi un cont cu ajutorul unui cod promoțional Betano. După acest pas urmează efectuarea unui depozit de minim 25 de lei (atenție, bonusul nu poate fi activat la depunerile efectuate prin Neteller sau Skrill). După ce tranzacția este confirmată, bonusul apare imediat în contul tău.

Cum se face înregistrarea la Betano?

Cel mai important pas pentru înregistrarea la Betano îl reprezintă accesarea site-ului oficial. Spun asta deoarece de-a lungul anilor au tot apărut site-uri fantomă menite să fure datele personale ale utilizatorilor.

Odată ajuns pe site, butonul de “Înregistrare” poate fi observat în dreapta sus. După apăsarea acestuia, va fi cerută adresa de email cu care vreți să faceți înregistrarea.

Imediat după verificarea emailului este necesară introducerea informațiilor personale (nume, data nașterii, CNP, cetățenie) și a detaliilor de contact.

Dacă ați mai creat conturi și la alte case de pariuri, cu siguranță sunteți obișnuit cu astfel de formulare. Agențiile de pariuri au nevoie de datele dumneavoastră pentru a se asigura că sunteți o persoană reală. De asemenea, prin verificarea datelor personale se elimină posibilitatea ca cineva să creeze mai multe conturi și să abuzeze de bonusurile oferite de Betano.

Înregistrare Betano

Bonus Betano – Condiții de acordare și de rulaj

După cum am specificat mai devreme, bonusul se acordă la depunerile cuprinse între 25 și 500 de lei. Pe lângă suma de depunere, iată alte condiții de acordare a bonusului:

 • domiciliul jucătorului trebuie să fie în țara noastră;
 • valabilitate 90 de zile;
 • la pariurile sportive suma totală (depozit + bonus) trebuie să fie rulată de 5 ori;
 • în cazul jocurilor de cazino, aceeași sumă trebuie rulată de 12,5 ori;
 • pariurile eligibile pentru condițiile de rulare trebuie să aibă cota cel puțin egală cu 1,65;
 • bonusul este utilizat după parierea sumelor din balanța contului.

Toate condițiile de rulaj pot fi regăsite pe pagina oficială Betano.

Care este diferența dintre Betano, Casa Pariurilor și Unibet?

Deși bonusurile acordate de Betano au o popularitate deosebită în rândul jucătorilor români, acestea au condițiile de rulaj puțin mai grele decât cele de pe Casa Pariurilor, dar ceva mai bune decât la Unibet. La acest capitol se regăsește, deci, undeva la mijloc.

Totuși, o chestie foarte interesantă la Betano, chestie pe care nu o găsim la toate agențiile de pariuri, este bonusul multiplu. Acesta se acordă pentru biletele cu pariuri din fotbal și din baschet.

Pentru a primi acest bonus trebuie îndeplinite câteva condiții:

 • între 4 și 10 selecții;
 • doar anumite competiții se încadrează la acest bonus;
 • pariurile trebuie să fie de tip 1×2, GG/NG și sub/peste la fotbal și handicap, victorie sau sub/peste la baschet.

Procentul bonusului variază între 10% și 50%, în funcție de numărul selecțiilor.

Aplicația mobilă Betano

În ceea ce privește aplicația mobilă, observăm că aceasta nu este împărțită în două, ca la eFortuna. Această decizie vine cu plusuri și minusuri, însă cred că dezvoltatorii de la Betano s-au axat pe implementarea a cât mai multe funcții într-o singură aplicație.

Pentru a putea instala aplicația Betano, trebuie mai întâi să selectați opțiunea de permitere a instalării aplicațiilor din surse necunoscute.

Aplicațiile agențiilor de pariuri nu se găsesc, de obicei, în Google Play. Acestea trebuie descărcate de pe site-urile oficiale ale acestora.

Betano vine în ajutorul jucătorilor cu o mulțime de funcții interesante, completate de viteza foarte bună și de interfața rapidă și intuitivă.

Spre exemplu, pentru jucătorii care vânează cotele live, Betano a implementat funcția Speedbet. Cu ajutorul acesteia, un jucător poate plasa un pariu în aproximativ două secunde, înainte ca pariurile pe meciul respectiv să fie blocate.

În plus, pariorii beneficiază de scoruri live și notificări în timp real la goluri, precum și la alte evenimente importante din meci. De asemenea, mai nou există opțiunea de distribuire a pariurilor, prin care poți împărtăși biletele tale cu cei mai buni prieteni pentru a le discuta în detaliu.

Relații cu clienții Betano

Ca orice agenție de pariuri consacrată din România, Betano dispune de un serviciu care se ocupă cu problemele clienților. Ca punct forte observăm varietatea de metode prin care jucătorii pot contacta personalul calificat în rezolvarea problemelor:

 • mail – romania@betano.com;
 • Facebook Messenger – serviciu disponibil în limba română, cu răspunsuri în intervalul 08:00-02:00;
 • Whatsapp;
 • contact telefonic;
 • live chat.

Păreri Betano – Considerații finale

Casa de pariuri Betano are o experiență destul de îndelungată în industria jocurilor și a pariurilor din România. Versiunea web a site-ului este foarte bine optimizată. La fel și aplicația mobilă, în ciuda faptului că a inclus foarte multe funcții într-o singură aplicație.

La Betano poți găsi o varietate foarte mare de jocuri de tip slot, ruletă sau blackjack, dar și pariuri foarte interesante pe fotbal, baschet sau hochei.

Dacă punem toate aspectele prezentate în acest articol la un loc, observăm că Betano reprezintă o opțiune foarte bună pentru cei care doresc să-și creeze un cont nou la o agenție de pariuri din România. Experiența, calitatea serviciului de relații cu clienții, varietatea pariurilor și a jocurilor reprezintă factori determinanți în stabilirea potențialului unei case de pariuri. Și Betano le are pe toate.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *