Încă de la fondare, din 1974, platforma britanică de pariuri s-a impus pe piața mondială. Compania le oferă jucătorilor de pretutindeni din lume să parieze pe sporturi, jocuri de cazino și poker online. Conform ierarhiilor internaționale, această companie este cea mai populară datorită cotelor mari și a serviciilor excelente.


Bet365 – Înregistrare și depunere


Pentru a te înregistra, trebuie să accesezi site-ul și să faci click pe butonul „Client nou”. Apoi, trebuie să introduci câteva informații personale în formularul care ți se afișează. Odată ce completezi acest formular și confirmi corectitudinea datelor, trebuie să îți activezi contul prin intermediul link-ului primit pe email.
După ce te înregistrezi pe Bet365, trebuie să parcurgi un proces de verificare. Pentru asta ai nevoie de un act de identitate, cum ar fi buletinul sau permisul de conducere. Angajații companiei vor compara datele din document cu cele introduse pe site la înregistrare. Dacă ele corespund, primești acces deplin la toate serviciile de pe site. Ține minte că, dacă nu parcurgi procesul obligatoriu de verificare, nu vei putea să retragi banii câștigați.
Pentru a începe să pariezi pe sporturi, poker sau jocuri de cazino, trebuie întâi să faci o depunere. În acest sens îți stau la dispoziție următoarele opțiuni:

'; } else { echo '
'; } ?>

Transfer bancar;
Cărți de debit și de credit;
Skrill;
Neteller;
Paysafecard;

Majoritatea acestor metode de depunere sunt disponibile și pentru retragerea câștigurilor obținute pe Bet365. Pentru retrageri, însă, este nevoie să parcurgi procesul de verificare explicat anterior. Echipa de suport a platformei îți poate oferi mai multe detalii despre verificare. Poți lua legătura cu ea prin apel telefonic, la unul dintre numerele următoare: 00800 115 4406 sau +441782 684 636. Echipa este disponbilă la orice oră și poți fi sigur că angajații te vor trata cu politețe, ajutându-te să plasezi pariuri sau să rezolvi probleme tehnice care te-ar putea împiedica să pariezi.

Creare cont pe Bet365

Ce sporturi sunt disponibile pe Bet365?
Bet365 pune la dispoziție o gamă largă de sporturi pe care poți paria. Pe pagina operatorului, poți plasa pariuri pe fotbal american, baschet, fotbal, hochei pe gheață, tenis, curse de cai și multe alte evenimente desfășurate la nivel mondial. Platforma impresionează prin varietatea de piețe, prin cotele avantajoase și ofertele speciale. Nu în ultimul rând, poți face pariuri politice sau pe divertisment.

Unele pariuri sportive sunt însoțite și de bonusuri pentru clienți noi sau deja existenți. Vorbim aici despre pariuri pe fotbal, NBA, tenis, baseball, dar și alte sporturi. După cum vei vedea, ofertele sunt foarte atractive. În plus, există și câteva forme speciale de pariuri la loterie, pe sporturi virtuale și e-sports. Din acest motiv, dar și multe altele, Bet365 a câștigat foarte multă popularitate.

Cazinoul online Bet365 – jocuri și promoții

Dacă îți plac jocurile de cazino, poți profita de cele disponibile pe platforma online a Bet365. Acolo, vei găsi destul de multe sloturi, dar și blackjack, ruletă și poker video. Cazinoul este cu adevărat interesant, conținând jocuri de la cei mai cunoscuți creatori din lume. Mai mult, operatorul se străduiește constant să lanseze alte și alte jocuri, care mai de care mai noi și mai interesante.


Nu în ultimul rând, îți poți încerca norocul pariind pe jocuri live, cu dealeri adevărați. Diferența dintre cazinourile online și jocurile live este că, în cazul celor din urmă, joci împotriva unui dealer real, nu împotriva unui calculator. Asta face jocul mai realist. Utilizatorul are sentimentul că se află într-un cazino real, unde poate paria la ruletă, blackjack și alte jocuri. Date fiind toate aceste opțiuni grozave, te îndemnăm să nu eziți și să îți încerci norocul în cazinoul online Bet365.

Poker și opțiuni pentru jucători
Nu putem să nu vorbim și despre pokerul de pe Bet365, căci el este o sursă continuă de încântare pentru fani. Platforma oferă destul de multe opțiuni de pariere în acest joc. În această secțiune, veii găsi Jocuri Cash, Sit & Go și Turnee Twister Sit & Go Tournaments. Pentru a intra în marile competiții de poker, trebuie să descarci programul direct de pe site și să faci o depunere.


Utilizatorilor noi li se oferă bonusuri interesante, care se schimbă regulat. Poți afla mai multe despre acestea dacă intri pe site și faci click pe tab-ul Poker. Acolo vei găsi instrucțiuni detaliate privind jocul propriu-zis, precum și un program pentru clienți fideli. E clar că Bet365 pune la dispoziție una dintre cele mai bune secțiuni de poker din lume.

Sediul Bet365 in Stoke-on-Trent, Marea Britanie

Ce bonusuri oferă Bet365?
Bonusurile de pe site sunt foarte variate, așa că trebuie să le parcurgi direct în sistem. Vom menționa, totuși, ofertele peste care am dat noi când am pariat pe Bet365. Ține cont de faptul că este posibil ca unele dintre aceste bonusuri să se fi schimbat între timp. Din când în când, e bine să le mai verifici. Să aruncăm o privire pe cele cunoscute de noi:


Plată anticipată la fotbal;
Plată anticipată la NBA;
Plată anticipată la MLB;
0: 0 – Pariu anulat;
Bonus Euro Baschet;
Bonus Parley;
Bonus Poker Starter;


Acestea sunt principalele, dar nu singurele bonusuri oferite de operator. Bet365 lansează constant noi promoții menite să încânte utilizatorii, ceea ce face ca platforma să fie extrem de iubită. Noi îți recomandăm să te înregistrezi și să stai cu ochii pe toate ofertele, fie ele noi sau vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bet365 – înregistrare și recenzie
6.5/10
© Copyright 2024 Fortuna Pariuri