Tot ce trebuie să știi despre pariurile la Ascot

Pariurile de la Ascot sunt un loc minunat pentru a începe dacă ești începător în ceea ce privește cursele sau pariurile – dar nu înainte de a cunoaște regulile. Poți cumpăra vouchere Bet With Ascot înainte de sosire. Acestea sunt disponibile în cupiuri de 5, 10 și 20 de lire sterline și pot fi comandate la numărul de telefon 0344 346 3000 sau de pe site-ul oficial Ascot. Asigură-te că urmărești Racing Post sau un alt ziar înainte de a plasa un pariu. Îți stau la dispoziție multe tipuri diferite de pariuri – To Win, Each Way, First Two etc. 

Pariuri

Vei găsi standuri Bet With Ascot în tot hipodromul, cu cote zecimale afișate pe ecran. Cu Bet With Ascot nu pariezi împotriva unei case de pariuri sportive. Miza ta intră într-un fond comun. Câștigul depinde de numărul de bilete câștigătoare, ca la loterie.

'; } else { echo '
'; } ?>

Ringul de pariuri este situat în fața tribunei, cu mai multe case de pariuri individuale. Toate acestea afișează cotele disponibile pentru toți caii din fiecare cursă. Fiecare indică miza minimă și tipul de pariuri pe care le acceptă – „Win only” sau „Win and Each Way”. Cotele caselor de pariuri tradiționale sunt afișate sub formă de fracțiuni. Mai jos găsești mai multe informații despre acestea.

Cabina pentru pariuri la Royal Ascot

Plasarea unui pariu

Dacă alegi „To Win”, calul ales trebuie să termine primul. Pentru „Each Way”, calul trebuie să fie clasat. Opțiunile sunt al doilea, al treilea sau al patrulea, în funcție de numărul de cai din cursă. Pentru „Each Way” vei plăti de două ori mai mult, pentru că pariezi o dată pe câștigător și a doua oară pe calul care se va clasa. 

Multe case de pariuri pun la dispoziție oferte de înscriere atractive pentru Royal Ascot, în așa fel încât să atragă atenția asupra evenimentului. Cele mai bune oferte presupun, de exemplu, rambursarea mizei, în mod ideal sub formă de numerar. Operatorii mai mari nu aduc mereu și cele mai bune oferte – cei mai mici propun adesea oferte mai bune. 

Analizează caracteristicile

Cele mai bune oferte de bun venit apar, de obicei, chiar înainte de eveniment. Analizează întotdeauna caracteristicile înainte de a alege o casă de pariuri pentru a paria pe Royal Ascot. Uită-te la cote, verifică dacă oferă streaming live, dar și promoțiile curente sau în curs de desfășurare. Destul de multe piețe de pariuri Royal Ascot se formează în zilele dinaintea cursei. În plus, favoriții nu sunt întotdeauna cea mai bună opțiune. Dacă țintești o victorie sigură însă, trebuie să știi că zece dintre ultimii 17 câștigători ai St James Palace Stakes au fost favoriții caselor de pariuri chiar de la start.

Unele curse sunt câștigate de „outsideri”, așa că e bine să iei acest lucru în considerare dacă țintești un pariu cu randament mare. Nu lua în considerare câștigătorii recurenți pentru că niciun cal nu și-a apărat vreodată coroana.

Orice se poate întâmpla la Ascot, ceea ce face lucrurile distractive și atractive pentru mulți pariori. Deși nu e deloc ușor să prezici caii câștigători, s-ar putea ca urmărirea tendințelor să te ajute în a face selecții.

Cel mai bine e să eviți calul din fruntea cotelor de pariuri de la Ascot la Kings Stand Stakes în ziua de deschidere a curselor.

Situația pieței de pariuri

Există destul de multe necunoscute. Piețele vor fi mai aproape de realitate, dar asta nu înseamnă că operatorii caselor de pariuri sunt mereu la curent cu evoluția lucrurilor. Printre necunoscute se numără nivelul de pregătire al competitorilor și abilitatea lor de a concura cu cai din străinătate. Toate acestea creează oportunități de pariere.

Cum plasezi un pariu la Royal Ascot?

Curse de top

Unele curse sunt deschise pariurilor de mult timp. Printre cele de top se numără Gold Cup, King’s Stand Stakes și Commonwealth Cup. Competitorii de renume țintesc mereu aceste curse. 

Plasarea unui pariu la Royal Ascot

Placepotul este un pariu deosebit de popular în timpul săptămânii Royal Ascot și aproape întotdeauna aduce câștiguri generoase. ITV nu transmite toate cursele. 

Evită SP-ul dacă preferi pariurile multiple, în special dacă tinzi să urmărești un anumit jocheu sau antrenor de renume. Aceste pariuri sunt foarte populare, iar cineva care are în spate o serie câștigătoare va face ca operatorii caselor de pariuri să își gestioneze pasivele, ceea ce este destul de simplu pe fondul unui marketing sporit al evenimentului.

Piețele de pariuri

Iată câteva detalii despre tipurile de pariuri pe care le poți plasa. Există o serie de alegeri principale:

Each Way

Aceasta este o opțiune populară pentru pariurile de la Royal Ascot. Ia-o în considerare dacă vrei să știi cum se pariază la acest eveniment. Dacă calul pentru care ai optat câștigă sau se clasează printr primii, îți dublează miza pentru ambele pariuri. În acest an și anul viitor, această formă de pariuri vine cu șanse mari de a obține cote generoase la Royal Ascot. 

Pariul direct

Pariul direct sau simplu este cel în care încerci să prezici câștigătorul. Poți face alegerea înainte de ziua cea mare, când sunt publicate cotele Royal Ascot și obții cele mai valoroase pronosticuri.

Acumulator

Acest tip de pariu are mare potențial, având în vedere că tot timpul au loc curse de calitate superioară. Este un pariu multiplu bazat pe acumularea cotelor și se poate dovedi destul de profitabil.

Arena Ascot

Opțiuni de pariere

Există multe tipuri de oferte pentru pariurile de la Royal Ascot, inclusiv oferte de înscriere și pariuri gratuite. Această secțiune trece în revistă unele dintre cele mai populare și mai profitabile oferte de pariuri la Ascot.

Opțiuni speciale

Aceste opțiuni se aplică în special la pariurile plasate pe loc și Each Way. Acest din urmă tip de pariuri este prestabilit. Opțiunile depind, de asemenea, de numărul de cai din cursă. De obicei, casele de pariuri stabilesc un podium de trei pentru curse cu zece cai. 

Această opțiune de pariere vizează însă și locuri suplimentare. Cu alte cuvinte, dacă caii aleși de tine ajung pe locul patru sau cinci, poți câștiga în continuare cu un pariu Each Way. 

Căzături

Căzăturile sunt frecvente la Royal Ascot. Ofertele Brought Down și Unseat îți pot proteja pariul dacă calul ales cade. Termenii și condițiile acestor oferte pot varia. De obicei însă, ți se returnează banii dacă calul pe care ai pariat cade, dacă un alt cal îl doboară sau dacă jocheul este scos din cursă în orice moment al competiției. În cazul în care calul refuză să înceapă cursa sau nu poate ieși din boxe, o altă promoție similară cu cele menționate aici poate include returnarea banilor. Multe case de pariuri sportive oferă această opțiune sau una similară. Ea este considerată de mulți ca fiind una dintre cele mai bune oferte de pariuri la Ascot.

Cotele îmbunătățite

La multe curse de la Royal Ascot, favoritul poate avea o cotă foarte mică. Un număr destul de mare de oferte de pariuri anterioare de la Royal Ascot au demonstrat însă că casele de pariuri sportive sunt dispuse să mărească cotele pe acești cai, iar asta în mod semnificativ, ca o ofertă specială.Se poate întâmpla ca un cal de curse cotat la 4/5 la victorie să se bucure de o creștere a cotei până la 30/1. De obicei, doar pariorii noi pot beneficia de aceste oferte la Royal Ascot. În cele mai multe cazuri, se aplică și o miză maximă.

Cele mai bune cote garantate

Clienții primesc o plată la cotele de pornire mai mari atunci când aleg cote mai mici decât prețul de pornire. La cursele irlandeze și britanice, majoritatea firmelor fac acest lucru pe tot parcursul anului.

Eveniment Ascot

Pariuri gratuite

Dacă alegi un câștigător la 3/1, 4/1, 5/1 sau la un alt set de cote afișate în ofertă, poți obține un pariu gratuit pariuri pentru aceeași miză, pe care să-l folosești mai târziu.

Rambursarea pentru locul doi

Dacă calul ales de tine termină pe locul doi într-o anumită cursă, banii îți pot fi rambursați. Acest lucru se face însă până la o anumită limită.

Opțiunea „non-runner”

Multe curse de cai au non-apariții. Unele opțiuni de pariere la Royal Ascot garantează recuperarea banilor în cazul în care calul tău se dovedește a fi un non-runner. Casa de pariuri stabilește cum funcționează aceste oferte. Dacă plasezi un pariu acumulator de cinci ori, acesta este anulat dacă una dintre alegerile tale este necâștigătoare. Aceasta este o promoție foarte bună datorită gradului mare de flexibilitate. Majoritatea caselor de pariuri online oferă această opțiune.

Pariul gratuit sau bonusul

Dacă calul selectat de tine câștigă cu cel puțin două lungimi, unele case de pariuri fie includ un bonus la randament, fie oferă un pariu gratuit.

Rambursare de credit sau pariu gratuit

În cazul în care calul tău se clasează pe locul doi după ce a pierdut la o diferență mai mică de un golaveraj, banii îți sunt restituiți sub formă de credit pentru pariuri viitoare sau pariu gratuit. 

Al doilea după favorit

Casa de pariuri sportive îți poate rambursa pariul până la o anumită limită dacă calul pe care ai pariat ajunge al doilea față de favorit în anumite curse.

Pariu gratuit dacă un cal nominalizat câștigă

Primești un pariu gratuit dacă calul tău termină în spatele unui cal selectat de o casă de pariuri.

Pariuri gratuite pe lungime

Casele de pariuri răsplătesc clienții cu pariuri gratuite în funcție de numărul de lungimi cu care au câștigat caii lor. Cu cât sunt mai multe lungimi, cu atât mai bune sunt și pariurile gratuite.

Oferte pentru pariurile de pe cartonaș

Nu în ultimul rând, se poate să primești un pariu gratuit mai mic pentru toate cursele rămase dacă pariezi o sumă stabilită pe prima cursă de pe cartonaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri