Se va repeta povestea din 1992 a „dinamitei roșii”? Anglia – Danemarca

La 29 de ani de la marele succes al Danemarcei, când echipa a câștigat titlul european, va avea loc o confruntare foarte importantă din semifinalele aceluiași turneu, și anume deplasarea de pe Wembley, în fața Angliei. Această partidă va avea loc pe 7 iulie. Cei Trei Lei sunt gazdele în cele două meciuri rămase până la finalul turneului, ceea ce e de așteptat să le ofere un avantaj important. Meciul din semifinale este programat miercuri seară, de la ora 22:00.

Etapa semifinalelor

Anglia a parcurs cu bine drumul de până acum, eliminând unul dintre cei mai puternici adversari – Germania. Acest lucru s-a întâmplat în faza optimilor de finală, când leii, proaspăt ieșiți din Grupa D de pe poziția fruntașă, au învins Mannschaftul cu 2-0. În meciul următor, echipa alb-roșilor a avut un meci mult mai ușor, de data aceasta împotriva Ucrainei (victorie cu 0:4), iar în următoarele două partide, deși mai dificile în comparație cu cea din Ucraina, stadionul Wembley va asigura cu certitudine încrederea necesară.

'; } else { echo '
'; } ?>

După jocul extrem de combativ arătat pe parcursul campionatului, „dinamita roșie”, Danemarca, nu mai are nimic de pierdut. Danezii au avansat din faza grupelor cu ceva noroc, dar apoi au trecut fără probleme de Țara Galilor (0-4) și au învins și următorul adversar, Cehia (1-2).

În ce formă se află echipele

Forma pe care o arată Anglia sugerează că echipa este în avantaj, în ciuda ușoarelor probleme pe care le-a avut chiar la începutul competiției. Anglia are o serie de 11 meciuri fără înfrângere, cu atât mai impresionante cu cât 10 dintre ele au fost victorii.

Danemarca a trecut de faza grupelor cu o singură victorie, dar ulterior, în fazele eliminatorii ale turneului, „dinamita” a câștigat toate partidele. Astfel, în ultimele 5 meciuri, echipa are 2 înfrângeri – cu Belgia (1:2) și Finlanda (0:1), la care se adaugă 3 succese – cu Rusia (1:4), Țara Galilor (0:4) și Cehia (1:2).

Cotele caselor de pariuri

Casele de pariuri au așteptări clare – avantajul este de partea echipei gazdă, Anglia. Victoria celor trei lei, obținută în timpul regulamentar de joc, are o cotă de @1.70, remiza e cotată cu @3.60, iar victoria oaspeților din Danemarca are un coeficient de @5.50.

În ceea ce privește golurile, la fel ca în celălalt meci din semifinale, așteptările sunt scăzute. Un pariu pentru sub 2,5 goluri are cota de @1.60, în timp ce unul pentru peste 2,5 goluri se ridică la @2.30.

Pronostic

Vă sugerăm să profitați de cota pentru victoria obținută de Anglia în timpul regulamentar de joc, aceasta aducând un multiplicator de @1.70.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Copyright 2024 Fortuna Pariuri