888 Gold

Să aruncăm o privire asupra slotului 888 Gold, un joc care seamănă mult cu păcănelele tradiționale, pe care le foloseam înainte ca internetul să se extindă peste tot. Cu o volatilitate medie și un RTP mare (97,52%), 888 Gold ne demonstrează că toată strălucirea din acest joc e cu adevărat o comoară.

Recenzia jocului


Fundalul roșu, cu tematică asiatică a jocului este decorat cu flori frumoase. Pe partea stângă, poți vedea potențiale premii. De fiecare dată când apeși pe butonul „Învârte” (Spin), auzi sunetul familiar al rolelor care se pun în mișcare.

Grila de joc are un format de tip 3х3, fiind format din role cu rame aurite, pe care se găsesc 6 simboluri cu specific asiatic. Acest slot are 5 linii de plată care îți garantează că nu vei pleca cu mâna goală.


Miza minimă este configurată în funcție de numărul de monede pe care vrei să îl pariezi. Minimul absolut este 1, iar maximul, 10. Nu în ultimul rând, trebuie sp alegi valoarea fiecărei monede. Valoarea minimă este de 0,5 EUR, dar se poate ridica până la 50 EUR pe rotire.

Fiecare simbol de pe o linie de plată îți aduce premii diferite:
⦁ Lucky 8 – premiu de până la 6000 de monede pentru 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ Monede de aur – 200 de monede pentru 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ 3 simboluri BAR – 50 de monede pentru 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ 2 simboluri BAR – 25 de monede pentru 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ 1 simbol BAR – 15 monede pentru 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ Felinar roșu – 10 monede pentru 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;
⦁ Orice simboluri 3 BAR – 8 monede pentru 3 simboluri de același fel pe o linie de plată;

Lucky 8 se distinge prin faptul că poate servi drept simbol Wild. Asta înseamnă că el poate înlocui orice alt simbol.

Caracteristicile slotului și bonusuri


Opțiunile bonus puse în joc sunt destul de simple. Pentru a câștiga la 888 Gold trebuie să fii atent atât la liniile de plată, cât și la deosebitul simbol Lucky 8. Acesta îți poate aduce premii semnificative.

A cincea linie de plată este cea mai râvnită, pentru că poate aduce un premiu maxim de 6000 de monede dacă include 3 simboluri Lucky 8. Aceasta nu este, însă, singura linie de plată. Există și alte căi pe care le poți urma pentru a ajunge la comoara dorită.

Un alt premiu generos poate fi câștigat pe a patra linie de plată – e vorba despre 4000 de monede pentru 3 simboluri Lucky 8 concomitente. A treia și a doua linie de plată îți pot aduce 3000, respectiv 2000 de monede pentru 3 simboluri Lucky 8 concomitente, în timp ce prima linie de plată îți aduce doar 1000 de monede.

Concluzie


888 Gold e un joc clasic cu sloturi. După cum sugerează numele, trebuie să nimerești 3 simboluri sub formă de 8 (888) pentru a câștiga premiul cel mare, adică o sumă de 2001 de ori mai mare decât pariul inițial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *