5 Lions Gold joc de cazino

Având în vedere că ți-am prezentat deja jocul 5 Lions, e momentul să facem trecem și la cealaltă versiune a slotului, numită 5 Lions Gold. La fel ca prima versiune, și aceasta este formată din 5 role și 243 de linii de plată. Cele două nu concurează una cu alta. Slotul original primește pur și simplu un soi de „extensie” cu câteva caracteristici suplimentare. Jocul nou arată aproape la fel ca cel vechi – diferențele constau în grafica mai bună, culorile mai aprinse și referințele specifice Chinei.

Recenzie


Dat fiind faptul că jocul seamănă cu cel original din multe puncte de vedere, îți propunem să ne concentrăm asupra deosebirilor principale: mai precis, asupra noii opțiuni Jackpot, dar și asupra noilor premii și a RTP-ului. 5 Lions Gold are un RTP cuprins între 95,64% și 96,52%. Poți folosi mai multe dispozitive compatibile pentru a-l juca, iar pariurile pot varia de la 18 cenți la 90 de unități monetare pe rotire.

Am precizat deja că, din punct de vedere vizual, jocul nu diferă foarte mult de cel original. Fundalul static, de culoare bleumarin, cuprinde valuri și nori în stil oriental, dar și niște muzică. Rolele au simboluri cu valoare mică (de la 9 la As) și cu valoare mare (țestoase, pești koi, broaște și dragoni). Dragonii sunt simbolurile cele mai puternice, astfel că, dacă nimerești 5 pe o singură linie de plată, atunci primești un multiplicator de tip 7 x pariul tău. Probabil știi deja și că leul de aur este sălbatic (Wild), ceea ce înseamnă că el poate înlocui orice alt simbol.

Caracteristici și bonusuri


În 5 Lions Gold există 3 niveluri de Jackpot, fiecare dintre ele având o valoare fixă:
⦁ Minor – multiplicator de 15 x pariul tău;
⦁ Major – multiplicator de 250 x pariul tău;
⦁ Grand – multiplicator de 2000 x pariul tău;

Există două moduri prin care poți nimeri Jackpotul. Primul se numește „Golden Reels Jackpot“ . În cazul acestuia, pentru fiecare rotire din jocul de bază, dar și la fiecare rotire din opțiunea Rotiri Gratuite, o rolă aleatorie devine aurie.
Random Reward Caishen este al doilea mod prin care ți se poate acorda Jacktpotul. El se declanșează aleatoriu și este disponibil atât în timpul jocului de bază, cât și atunci când activezi opțiunea Rotiri Grauite. Dacă joci versiunea bonus, poți alege monede aurii care să dezvăluie simboluri Jackpot, iar dacă nimerești 3 de același fel, câștigi respectivul Jackpot. 

Dacă vrei să câștigi Jackpotul maxim, de 7000x, atunci trebuie să folosești opțiunea Rotiri Gratuite (odată ce nimerești Scatters pe rolele 2, 3 și 4). Apoi, trebuie să alegi una dintre cele 7 variante de combinații unice formate din rotiri gratuite și multiplicatori. Opțiunea cu volatilitate mică îți acordă 24 de rotiri gratuite și multiplicatori de tip 2x, 3x și 5x. Opțiunea cu volatilitate mare îți oferă 6 rotiri gratuite și multiplicatori de tip 15x, 30x sau 40x. Există, de asemenea, câteva opțiuni misterioase, care îți aduc un număr aleatoriu de rotiri gratuite și multiplicatori. Dacă ai noroc, poți nimeri chiar 24 de rotiri gratuite și multiplicatori de până la 40x.

Concluzie


Nu am putea spune că 5 Lions Gold e cel mai inovator joc din lume, dar e destul de plăcut. Deși echipa nu a depus prea mult efort în ceea ce privește grafica, de altfel destul de nereușită, factorul matematic îl face mult mai atractiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *