22Bet este una dintre cele mai noi platforme de pariuri, care a reușit să atragă sute de mii de jucători din multe țări diferite într-un timp relativ scurt. Pe această platformă, vei descoperi nu doar o listă uriașă de pariuri sportive, ci și un cazinou online foarte bun, precum și un cazinou live cu dealeri reali. În recenzia noastră vei afla cum te poți înregistra pe 22bet, ce metode de depunere și de retragere îți stau la dispoziție, dar și alte aspecte importante.

Cum mă pot înregistra pe 22bet?

Operatorul oferă 2 modalități de înregistrare. Una este o înregistrare clasică, iar cealaltă presupune deschiderea unui cont prin intermediul rețelelor sociale. Noi îți prezentăm ambele opțiuni pentru ca tu să poți începe să pariezi imediat după ce ai deschis un cont. Începem cu opțiunea „Înregistrare completă”, pe care o poți parcurge astfel:

'; } else { echo '
'; } ?>

Fă clic pe butonul verde intitulat „Înregistrare”, care se află în colțul din dreapta sus;
Din fereastra care se deschide astfel, selectează „Înregistrare completă”;
Introdu adresa personală de e-mail;
Introdu numele și prenumele;
Alege o parolă;
Fă clic pe țara din care provii;
Alege moneda;
În încheiere, fă clic pe butonul mare, numit „Înregistrare”.

22 Bet formular de înregistrare

Acum ești înregistrat. Casa de pariuri îți va trimite un link de activare prin e-mail, așa că trebuie să îți verifici căsuța poștală. Alternativ, poți încerca să te autentifici direct cu numele de utilizator și parola alese.

De asemenea, ai opțiunea de a te înregistra prin intermediul rețelelor de socializare. Specifică platforma pe care ai cont și conectează-te la 22bet prin introducerea numelui de utilizator și a parolei. Într-o etapă ulterioară, va trebui să îți completezi profilul de pe platforma online introducând mai multe date personale.

Cum pot face depuneri și retrageri pe 22bet?

Autentificându-te cu emailul și parola pe site-ul 22bet, vei găsi o secțiune numită „Plăți”, unde sunt enumerate toate metodele de depunere și retragere a câștigurilor. Totuși, e important să precizăm că retragerile vor fi posibile doar dacă ai contul verificat, procedeu care se realizează trimițând o copie a cărții de identitate sau a permisului de conducere către operator, în așa fel încât datele din documente să fie confruntate cu cele introduse pe site. Mai jos îți prezentăm câteva dintre metodele de depunere și retragere disponibile:

Metodă de depunereDepunere minimăProcesareMetodă de retragereRetragere minimăProcesare
      
MasterCard1 EURImediatMasterCard1,5 EUR1 săptămână
VISA1 EURImediatVISA1,5 EUR1 săptămână
Skrill1 EURImediatSkrill1,5 EUR24 ore
Neteller1 EURImediatNeteller1,5 EUR24 ore
Perfect Money1 EURImediatPerfect Money1,5 EUR24 ore
Bitcoin1 EURImediatBitcoin1,5 EUR15 minute
Litecoin1 EURImediat Litecoin1,5 EUR15 minute
Ethereum1 EURImediatEthereum1,5 EUR15 minute

Există și alte metode de depunere și retragere, despre care vei găsi mai multe informații pe site. Secțiunea Plăți conține atât metodele de plată, cât și limitele aferente fiecăreia dintre ele. Acestea pot fi foarte diferite, așa că îți recomandăm să le verifici din timp pentru a vedea dacă ți se potrivesc. Metodele utilizate adesea sunt diferite portofele electronice și alte criptomonede.

Nu am exagera deloc dacă am spune că 22bet oferă cel mai mare număr de pariuri sportive în comparație cu alte platforme similare. Poți paria pe absolut toate tipurile de evenimente, motiv pentru care majoritatea utilizatorilor apreciază această platformă online. Sporturile incluse sunt prea numeroase pentru a le prezenta aici, așa că le împărtășim doar pe cele mai importante dintre ele.

Portofele electronice pentru depuneri pe 22 Bet

Fotbal
Tenis de masă
Hochei pe gheață
Tenis de câmp
Pariuri politice
Sporturi electronice
Sporturi de iarnă
Box
MMA
Golf
Baseball
Snooker
Cricket
… și multe altele!

Date fiind aceste evenimente, putem confirma că pariurile sportive disponibile pe această platformă sunt într-adevăr avantajoase. Bineînțeles, există și pariuri pe o varietate de sporturi celtice, precum și pariuri de divertisment sau pariuri pe prognoza meteo de pe diverse aeroporturi din întreaga lume.

Cazinou online și cazinou live

Platforma online a 22Bet cuprinde și un cazinou online, dar și un cazinou LIVE. Jocurile de cazino online sunt rulate pe un software, iar titlurile puse la dispoziție sunt dezvoltate de către cei mai populari furnizori de servicii de cazinou. Așadar, te poți bucura de sloturi, ruletă, bingo, jocuri de răzuit, video poker și multe altele. Cazinoul live oferă jocuri cu dealeri reali, care vor încerca să te învingă la jocuri precum blackjack, baccarat, Texas poker, Roata Norocului și multe altele. 22Bet abundă în jocuri diverse, care îți vor plăcea în mod garantat. În plus, există și un bonus special de cazino, care se poate ridica până la valoarea de 1500 euro pentru clienții noi.

Impresii finale

Am evaluat în profunzime site-ul 22Bet și considerăm că va crește rapid, devenind unul dintre marii concurenți de pe piața caselor de pariuri. Posibilitățile de pariuri sportive, jocuri de cazino și alte jocuri de noroc sunt practic nelimitate, după cum vei vedea chiar tu dacă te vei înregistra. În plus, există bonusuri foarte bune pentru sport și cazino, pe care le poți consulta direct pe site-ul operatorului. Sperăm că această recenzie ți-a fost de ajutor. Îți dorim distracție plăcută și sperăm să ai parte de câștiguri cât mai mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

22Bet – recenzie, bonusuri de înregistrare și opțiuni de depunere
8.8/10
© Copyright 2024 Fortuna Pariuri