1xBet Înregistrare, evaluări și bonusuri

Site-ul de pariuri online 1xBet este una dintre cele mai populare case de pariuri din întreaga lume. Chiar dacă marca nu este licențiată în țara dumneavoastră, tot vă puteți înregistra. Trebuie doar să intrați printr-un link alternativ pe care îl veți găsi pe site-ul nostru. Așadar, să verificăm ce are de oferit casa de pariuri.

Cum se creează un cont 1xBet?

După ce accesați platforma 1xBet, veți vedea un buton de înscriere. Apăsați-l și vor apărea patru metode de înregistrare: cu un clic, prin e-mail, prin telefon și prin rețeaua socială. Trebuie să completați toate câmpurile pentru metoda aleasă. Înregistrarea este ușoară și rapidă, nu ar va fi prea dificilă pentru dumneavoastră. Metodele cu 1 clic, prin telefon sau cu rețelele sociale sunt mai rapide, dar este necesar și să vă conectați și să adăugați câteva date despre dumneavoastră după aceea.

În cazul în care doriți să evitați completarea mai multor date în profil, trebuie să alegeți metoda care consumă mai mult timp, adică înregistrarea prin e-mail. Alegând această opțiune, veți completa toate datele importante pentru casa de pariuri – numele dumneavoastră complet, adresa de e-mail, telefonul, moneda pentru pariuri etc. În acest fel veți efectua o înregistrare completă pe site.

Metode de depunere și retragere

1xBet este un operator online care oferă o mare varietate de metode de depunere și retragere. Puteți transfera bani în contul dumneavoastră virtual prin carduri de debit și de credit, portofele electronice sau criptomonede. Aveți o mulțime de opțiuni. Cele mai frecvent utilizate metode includ:

Carduri – VISA și MasterCard

Skrill

Skrill 1-tap

Neteller

EPAY;

Perfect Money

Jeton Wallet

Bitcoin

Litecoin

1xBet bonus pentru jucătorii noi și prima depunere

Suma minimă a depozitului este de 1 EUR, iar suma minimă de retragere este de 1,50 EUR. Cardurile bancare menționate pot fi atât carduri de debit, cât și carduri de credit.

Casa de pariuri online 1xBet

Pariuri sportive

Un avantaj imens al acestui site de pariuri este că predomină pariurile sportive și cotele lor sunt excelente. Mai ales, dacă pariați pe fotbal, veți afla în curând că aceste cote sunt competitive pentru toate marile companii de pariuri. Vă oferim o mică parte din evenimentele sportive pentru pariuri dacă vă înregistrați la 1xBet:

Fotbal

Golf

Tenis

Rugby

Baschet

Pariuri politice

Pariuri meteo

Volei

Hochei

Box

Formula 1

… și multe altele!

Veți putea face pariuri simple sau să faceți pariuri pe acumulatori (coloane drepte cu câteva evenimente și/sau piețe). Nu în ultimul rând, aveți opțiunea de a paria pe sisteme: 2 din 3 jocuri, 3 din 4 jocuri și altele.

1xBet bonus pentru jucătorii noi și prima depunere

Bonusul inițial pe care îl puteți selecta în timpul procesului de înregistrare 1xBet este de până la 130 EUR. Suma exactă depinde într-adevăr de depunerea pe care o faceți. Primiți 100% din banii investiți. De exemplu, dacă depuneți 50 de dolari, bonusul dumneavoastră va fi, de asemenea, de 50 de dolari. Nu uitați că aceste sume suplimentare nu pot fi retrase până când nu sunt respectate regulile de jucare a bonusului. Bonusul primit trebuie jucat de 5 ori cu următoarele pariuri – acumulator cu cel puțin 3 jocuri și o cotă de cel puțin 1,40.

Jocuri de cazino la 1xBet

În afară de pariurile sportive pe care le-am discutat deja, veți găsi destul de multe jocuri de cazino pe platforma online rusească. Există, de asemenea, numeroase jocuri slot, precum și Blackjack, Baccarat, jocuri cu taloane, poker etc. Pe lângă toate opțiunile menționate, veți avea șansa de a participa la așa-numitul Live Casino cu un dealer din viața reală pe care îl puteți vedea pe cameră. Este important să rețineți că cazinoul online clasic vă permite să includeți versiuni demo ale jocurilor și să jucați gratuit. Dacă alegeți cazinoul live, totuși, trebuie să faceți un depozit obligatoriu, deoarece nu există opțiuni demo pentru acesta.

1xbet înregistrare și bonus

Contact și asistență pentru clienți

Este ușor să contactați asistența pentru clienți 1xBet. Trebuie doar să intrați în chatul live și să vă adresați întrebarea. Angajații competenți ai companiei vă vor oferi informații despre toate bonusurile, depozitele, retragerile de bani și așa mai departe. Dacă apare orice problemă tehnică, aceasta este de obicei rezolvată rapid și profesional. Desigur, aveți și o serie de alte opțiuni pentru a lua legătura cu 1xBet. Aruncați o privire pe lista de contacte și utilizați-o dacă aveți nevoie:

E-mailul departamentului de securitate – security-en@1xbet-team.com

E-mailul departamentul financiar – accounting@1xbet-team.com

Recenzie 1xBet

Nu putem nega că această casă de pariuri rusească se numără printre primii de acest gen. Oferă multe jocuri de noroc, cote foarte bune, asistență excelentă și o opțiune pentru pariuri mobile. Așadar, oferim site-ului web nota 10+ și suntem destul de siguri că veți fi de acord cu acest lucru odată ce veți încerca minunatul 1xBet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *