Cine deține Casoo Casino?

Casoo este un cazino internațional online, care se bucură de tot mai multă popularitate. Jucătorii au acces la un număr mare de jocuri de cazino, precum și bonusuri speciale, care aduc bani în plus pentru pariuri, rotiri gratuite și alte profituri extra. Acest scurt articol este despre proprietarii Casoo.

Informații despre proprietarul platformei Casoo

Casoo este operat de SGS International Ltd., 3 Chytron Street, apartament 301, 1075, Nicosia, Cipru, înregistrare №. HE395812, SG International LP, cu adresa înregistrată la Queen Street 14, Edinburgh, Regatul Unit, EH2 1JE, înregistrare № SL023302 și SG International NV, înregistrat la Heelsumstraat 51 E-Commerce Park, Curacao, cu numărul de înregistrare 137028 și licența de joc nr. 8048 / Jazz2015-035.

Operatorul acceptă înregistrări din multe zone ale lumii, după cum vei vedea chiar tu dacă vei accesa platforma și îți vei crea un cont. Desigur, nu se recomandă să te înregistrezi pe site-uri care operează în afara jurisdicției tale, așa că, dacă alegi să o faci, o faci pe propriul risc. Totuși, nu au apărut până acum recenzii negative legate de astfel de probleme și nu credem că va fi cineva înșelat prin cazinoul online.

Am nevoie de un link alternativ pentru a accesa Casoo?

Dacă apar anumite restricții în țara ta de reședință, poți folosi un link alternativ pentru a accesa site-ul. Dacă, dintr-un motiv sau altul, ISP-ul tău a blocat platforma, o poți accesa cu un proxy sau un VPN gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *